Oktoberfest kleding & decoratie

 

Het Duitse Oktoberfest begint ook in Nederland steeds meer populariteit te winnen. Een jaarlijks volksfeest waar bier en traditionele outfits centraal staan en dat zoals de naam al verklapt in het najaar gevierd wordt. Bij Jan Monnikendam zorgen we ervoor dat je goed voor de dag komt met het juiste outfit. Van hoeden, pruiken en slingers tot volledige kostuums, je vindt het in onze shop!

Lees meer >
Filter producten

Wat trek je aan tijdens Oktoberfest?

Oktoberfest vier je in de traditionele kledingvoorschriften. Het volksfeest houdt er conservatieve tradities op na en de vrouwen en heren kostuums zijn dan ook duidelijk van elkaar te onderscheiden. Vrouwen dragen het Heidi kostuum, dat bestaat uit een traditionele jurk met daaroverheen een schort. Lange haren vlecht je in of je draagt een pruik. De mannen dragen de welbekende ‘lederhosen’. Daarboven draag je een wit t-shirt of geruite blouse in combinatie met bretels. Alles wat je nodig hebt vind je natuurlijk in onze shop. Wij bieden zelfs meerdere mogelijkheden aan, zodat je precies kiest waarnaar je op zoek bent. 

Oktoberfest versiering

Geef je zelf een Oktoberfest feestje? Dan vind je bij ons de perfecte versiering! Het is bij een Oktoberfest gebruikelijk dat je aan tafels zit en bier drinkt. Leg op de tafeltjes daarom onze originele bierviltjes, kleed het aan met unieke bierfest ballonnen en maak het Tirol thema compleet met slingers. Pak volledig uit met onze ruime collectie!

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom dan langs bij onze vestiging in Haarlem. In de winkel kun je de versiering en verkleedkleding van dichtbij bekijken en vergelijken. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!