Oktoberfest kleding & decoratie

 

Het Duitse volksfeest begint in Nederland een steeds grotere opmars te maken. Dan hebben we het natuurlijk over het Oktoberfest. De traditionele outfits staan hierbij centraal en het bier vloeit rijkelijk. Dus ben jij opzoek naar een feestelijke outfit voor dit vrolijke festijn? Dan ben je bij Jan Monnikendam zeker aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment aan outfits voor het Oktoberfest zodat jij er perfect gekleed uitziet op dit vrolijke feest. Bekijk alle opties in de shop!  

Lees meer >
Filter producten

Oktoberfest kleding dames

Er zijn veel verschillende opties om aan te trekken naar een echt Oktoberfest. Als je volledig in stijl wil gaan, is een echte traditionele tiroler jurk zeker een goede optie. Deze jurk is een complete, traditionele outfit voor het Oktoberfest. Zijn zwart en rood niet helemaal jouw kleuren? We hebben heel veel verschillende soorten, kleuren en maten aan tiroler jurkjes! Kies jouw favoriet in de webshop. Liever geen jurk? Dan is een tiroler blouse ook een leuke optie. Zo heb je wel een leuke Oktoberfest outfit, maar hoef je geen tiroler jurk te dragen. Ook een mooie Heidi pruik mag niet ontbreken. Scroll door de eindeloze opties en stel jouw favoriete outfit voor het Oktoberfest samen!

Oktoberfest outfit man

Ook voor de mannen hebben we een ruim assortiment aan Oktoberfest pakken. Combineer een traditionele lederhose met een tiroler blouse voor jouw complete outfit voor het Oktoberfest. De leuke accessoires zoals een tiroler hoed met veer en bretels mogen natuurlijk niet ontbreken bij de outfit. Wil je dit Oktoberfest iets anders en durf je een gewaagde outfit aan? Ga dan eens voor het leuke ‘gedragen door Anton’ pak. Hier steel je zeker de show mee!