Oktoberfest kleding & decoratie

 

Het Duitse volksfeest begint in Nederland een steeds grotere opmars te maken. Dan hebben we het natuurlijk over het Oktoberfest. De traditionele outfits staan hierbij centraal en het bier vloeit rijkelijk. Dus ben jij op zoek naar een feestelijke outfit voor dit vrolijke festijn? Dan ben je bij Jan Monnikendam zeker aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment outfits voor het Oktoberfest zodat jij er perfect gekleed uitziet op dit vrolijke feest. Denk aan een dirndl jurkje of een tiroler blouse. Bekijk onze opties in de shop!

Lees meer >
Filter producten

Oktoberfest outfits

Er zijn veel verschillende opties om je te kleden voor een echt Oktoberfest. Als je volledig in stijl wil gaan is een traditionele tiroler jurk zeker een goede optie. Deze jurk is een complete, traditionele outfit voor het Oktoberfest. We hebben veel verschillende soorten, kleuren en maten Oktoberfest kleding & decoratie. Liever geen jurkje? Dan is een tiroler blouse ook een leuke optie. Ook een mooie Heidi pruik mag niet ontbreken. Maar, lederhosen kleding zijn natuurlijk ook traditionele outfits voor het Oktoberfest. We hebben lederhosen voor dames en heren. Bekijk ons uitgebreide assortiment en stel jouw perfecte outfit samen.

Oktoberfest decoratie

Het feest is pas compleet met leuke Oktoberfest decoratie. Denk aan een folieballon van een bierglas of leuke bierviltjes. Hang de ruimte vol met slingers en vlaggen. Zet een 3D bord voor de deur zodat iedereen weet waar het feestje is. Bestel je Oktoberfest decoratie en kleding gemakkelijk en snel op onze website. Wil je de kleding liever in het echt passen? Dat kan natuurlijk ook. Je bent welkom bij ons in Haarlem. Bel van tevoren even zodat we kunnen kijken of we jouw outfit op voorraad hebben.