Piraten feest

 

Een piratenfeest is een geliefd themafeest voor jong en oud. Kinderen dossen zich graag stoer uit in een piratenpak, maar ook volwassenen zwaaien graag in het rond met zwaard en haak. Hijs dus de vlag en bekijk ons grote assortiment piratenfeestartikelen voor jouw piratenthemafeest. Voor al je verkleedspullen en accessoires kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Bekijk snel het assortiment en shop jouw ideale piratenlook!

Lees meer >
Filter producten

Piratenkleding

Schatten zoeken, met tonnen rollen, schepen veroveren: allemaal leuke activiteiten voor op piratenfeestjes. Deze dingen gaan wel het beste als je ook op de goede manier bent uitgedost. Gelukkig hebben wij de leukste kleren voor een geslaagd piratenfeest, zowel in kindermaten als volwassenenmaten. Zelfs de jongste van het gezin kan meedoen, in ons schattige baby verkleedpakje piraat. Ook voor de iets grotere kinderen hebben we natuurlijk piratenpakken en piratenjurkjes. Voor grote piraten hebben we een mooie collectie piratenjassen, -blouses, -broeken en jurken, die van iedereen een stoere zeerover maken. Stuur dus snel een uitnodiging voor je piratenfeest, zodat iedereen zich kan voorbereiden!

Piraten accessoires

Een goede look voor een piratenfeest gaat om de details. Maak je outfit af met piratenfeestartikelen zoals ooglapjes, zwaarden, haken, verrekijkers, en het belangrijkste: een mooie piratenhoed! Wat zal het worden: een stoere hoed met het piratenteken erop, een chique piratenhoed met een bondrand of goudband, of een rustieke driekante steek in leerlook? Wil je je een echte Captain Sparrow wanen, dan hebben we zelfs een hoed inclusief stoere piratendreadlocks. Het piratenfeest zelf kleed je aan met piratenvlaggen, munten, en tafelkleed en servetten in stijl.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!