Steampunk kleding & accessoires

 

Steampunk kleding is iets bijzonders: in deze stijl worden futuristische kenmerken gecombineerd met negentiende eeuwse industriële elementen. Luchtvaart in bijzondere zeppelin-achtige machines is een terugkerend thema, vandaar dat de steampunk bril een geliefd accessoire is. De spullen van Jan Monnikendam zijn geschikt voor een fantasy feest, of steampunk carnaval en halloween!

Voor al je verkleedspullen en accessoires kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Bekijk snel ons assortiment en zoek jouw unieke look bij elkaar!

Lees meer >
Filter producten

Steampunk kleding

Steampunk kleding is geweldig voor een feest. Het kenmerkt zich door metalen elementen, zoals tandwielen, gespen en klokken, Victoriaanse invloeden, en de kleuren brons en bruin. In ons assortiment hebben we prachtige kostuums, zoals een steampunk pak van imititatieleer, imitatiebont, riempjes en studs. Voor de dames hebben we een sexy steampunk jurkje waarin allerlei materialen zijn verwerkt, van kant en fluweel tot imitatieleer en satijn. Ook een gave cape staat mooi bij een steampunk outfit. We hebben zowel lange als korte capes, allebei met een prachtige afgewerkte sluiting. 

Steampunk accessoires

De look is niet compleet zonder het allerbelangrijkste: de accessoires. Met de juiste attributen creëer je een stijl die zowel dromerig als spannend is. Dus: laat de tandwielen, klokjes en goggles maar komen! Laten we aan de bovenkant beginnen: wat voor hoedje past bij jou? Een eenvoudige hoge hoed, geschikt voor ieder budget, of een luxe hoed van hoge kwaliteit wolvilt? De hoed pimp je in stijl met de kenmerkende bril of zonnebril, in brons, zwart of een grappig klap-model. Maak je look af met een mooie ketting of een stoer masker.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!