Pokemon thema

 

Bij Jan Monnikendam kun je terecht voor een te gek Pokémon themafeest. Of je nu fan bent van Pikachu, Squirtle of Totodile, met de versiering en accessoires van Jan Monnikendam breng je het feestje naar een hoger niveau. Wat zullen de kinderen opkijken van al dat moois! Vergeet aan het einde van het feestje vooral niet snoep uit te delen in deze Pokemon uitdeelzakjes.

Lees meer >
Filter producten

Versiering voor kinderfeestjes

Maak het Pokémon kinderfeestje echt compleet met leuke versiering. Hang bijvoorbeeld deze Pokémon bal piñata op en laat hem kapot trekken door de kinderen. Fun gegarandeerd! Leuk de kamer op met deze Pikachu folieballon of deze Pokemon happy birthday ballon. Je kunt hem zelf vullen met helium, maar je kunt het ook bij ons in de winkel laten doen. Het kinderfeestje is pas echt compleet met Pokemon thema bordjes, bekertjes en servetten. Bekijk de website van Jan Monnikendam voor alle Pokémon verjaardag versiering.

De leukste accessoires

Wat zullen de kids opkijken als er opeens een Charmander langs komt! Met deze onesie kan het feestje niet meer stuk. Kleed je je liever als Squirtle or Pikachu? Dat kan natuurlijk ook! Deze leuke onesies zijn perfect voor jou als ouder tijdens een kinderfeestje. Wedden dat jouw kind dat super leuk vindt? Voor de kleintjes hebben we ook een Pikachu kids onesie. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten. Gotta catch them all!