Volledige maskers

 

Wil je iemand laten schrikken? Is er iemand 50 geworden? Of ben je op zoek naar een outfit voor een themafeest? Dan zit je goed bij Jan Monnikendam. Wij hebben een uitgebreide collectie maskers die perfect zijn voor elk feest of gelegenheid. Onze volledige maskers variëren van enge doodshoofden tot maskers die herkenbaar zijn uit verschillende films. Onze maskers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn perfect voor verschillende gelegenheden. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Lees meer >
Filter producten

Maskers voor elk themafeest

Of je nu een jubileum, Carnaval of ander themafeest hebt: een masker is altijd een leuke toevoeging aan je outfit. Onze volledige maskers zijn geïnspireerd op een beroemdheid, een dier of een eng figuur. Al onze volledige maskers zijn voorzien van details en zijn geschikt voor elk themafeest. Vind je een volledig masker iets te groot? Dan is een oogmasker misschien wel de perfecte keuze. Zo ben je altijd goed voorbereid met je masker voor een gemaskerd feest!

Halloween masker

Halloween is het perfecte moment om jezelf te transformeren tot een angstaanjagend figuur. Wij hebben de perfecte maskers om dat voor elkaar te krijgen. Van ghoulish maskers tot clowns maskers of een eng masker met LED-verlichting: we hebben het allemaal. Onze Halloween maskers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van realistische details zoals bloederige wonden en griezelige tanden. Met deze maskers steel jij de show op elk Halloweenfeest! 

Koop je volledige masker bij Jan Monnikendam

Heb je een mooi masker uitgezocht? Of twijfel je nog welk masker het beste past bij je outfit? Kom dan gerust langs in onze winkel in Haarlem. Wij geven je graag advies en helpen jou bij het vinden van het perfecte masker.