Ballonnen pastel kleuren

 

Pastel roze, groen of blauw: welke kleur vind jij het mooist? Wanneer de lente is aangebroken, zie je overal pastelkleuren. Wist je dat pastelkleuren rust geven en ook vrolijkheid uitstralen? Een perfecte keuze dus om pastelkleurige ballonnen te bestellen. Voor welke kleur ga jij? Bekijk het assortiment op Jan Monnikendam of kom langs bij onze winkel in Haarlem.

Lees meer >
Filter producten

Ballonnen voor een babyshower

Bij een babyshower horen natuurlijk ballonnen. En welke kleuren ballonnen passen nu beter bij baby’s dan lieve pastelkleuren? Kies voor mooie roze pastel ballonnen voor een meisje, en lieve blauwe ballonnen voor een jongen. Weten ze nog niet wat het wordt? Dan kun je ook kiezen voor pastel groen, geel of paarse ballonnen. Vind je alle kleuren wel leuk? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan een ballonnen pastelmix. Wat de wensen ook zijn: je vindt de perfecte ballonnen bij Jan Monnikendam. 

Pastel ballonnen voor elk feestje

Pastelkleurige ballonnen zijn niet alleen leuk voor een babyshower, ze zijn ook erg leuk voor een bruiloft. De zachte kleuren stralen liefde en zachtheid uit. Maar het past ook leuk bij een verjaardagsfeestje of een ander evenement. Pastel ballonnen zijn de perfecte keuze om een subtiele en stijlvolle sfeer te creëren. Door de zachtheid van de kleuren, zijn ze geschikt voor allerlei soorten vieringen. Met de ballonnen zorg je voor een onvergetelijke dag.

Bestel je pastel kleurige ballonnen bij Jan Monnikendam

Ben je een babyshower, bruiloft of een verjaardag aan het plannen? En wil je het feestje extra speciaal maken? Onze selectie pastelkleurige ballonnen biedt eindeloze mogelijkheden om je evenement om te toveren in een sfeervolle ervaring. Of je nu kiest voor subtiel pastelroze, dromerig blauw, fris groen of zonnig geel: bij Jan Monnikendam vind je de perfecte pastelballonnen om je decoratie compleet te maken. Laat je inspireren en maak het feest onvergetelijk.