Confetti shooters

 

Er is niks zo spectaculair als een vrolijke wolk confetti die wordt afgeschoten! Wat de gelegenheid ook is: een confetti shooter voor een gender reveal, bruiloft, of verjaardag is altijd een groot succes bij jong en oud. Voor confetti shooters maar ook voor andere feestartikelen kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Pop that party!

Lees meer >
Filter producten

Soorten confetti shooters

Jan Monnikendam heeft confetti shooters in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan onze ‘party poppers’ waar vrolijk gekleurde confetti uitkomt. Geweldig om een jarige job mee te verrassen. Deze poppers zijn er in de maten klein, middel, groot en extra groot. Het is maar net hoe groot je je feest wilt maken! Wil je het sjiek houden met confetti in één kleur, zoals zilver of goud? Geen probleem, ook deze shooters hebben we in diverse maten. Je kunt ook confetti shooters kopen met confetti in specifieke vormpjes, zoals vlinders of sterren. Ontdek het magische effect van deze ronddwarrelende figuren!

Gelegenheden

Bij een speciale gelegenheid hoort een speciaal effect. Is er iets te vieren? Dan is een confetti shooter in de vorm van een champagnefles erg leuk om te schieten! Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een prijsuitreiking of oud & nieuw. Ook een confetti shooter voor gender reveal draagt extra bij aan de spannende uitslag: wordt het blauw of roze? Kijk voor deze shooters bij onze gender reveal party artikelen. Ook voor bruiloften hebben we speciale confetti kanonnen, voor een feestelijk en romantisch effect. Bekijk onze collectie en vind jouw perfecte party popper.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!