Gender reveal party

 

Gender reveal parties zijn lang niet meer alleen in Amerika te vinden. De trend is nu ook naar Nederland overgewaaid. Bij de gender reveal party ontdek je of je zwanger bent van een jongen of een meisje. Vanaf ongeveer 16 weken kun je dit zien. Het is natuurlijk erg leuk om dit nieuws op een spectaculaire manier te onthullen tijdens een gender reveal party! Bij Jan Monnikendam vind je de leukste gender reveal versieringen en decoraties om dit feest onvergetelijk te maken!

Lees meer >
Filter producten

Hoe werkt een gender reveal party?

Tijdens de party kom je door middel van een zelfgekozen manier erachter wat het geslacht is van je ongeboren baby. Zo kun je er via een poeder kanon of een reveal ballon achter komen. Wil je echt iets origineels? Laat dan een piñata vullen met confetti. Het geslacht is voor de aanstaande ouders vaak ook een verrassing. Daarom kun je bij Jan Monnikendam de gegevens van een vertrouwenspersoon achterlaten. Dit kan een vriend of vriendin zijn maar ook je verloskundige. Wij kunnen contact met deze persoon opnemen, zodat zij het geslacht aan ons doorgeven. Wij regelen de rest! Zo is de reveal ook voor jou een verrassing. Zal er blauw of roze uit jouw poeder kanon schieten?

De leukste gender reveal versieringen

De meeste parties zijn versierd met zowel blauwe als roze kleuren. Denk aan ballonnen en vlaggetjes maar ook stoelslingers of linten. Het is ook erg leuk om opblaasbare fotolijstjes in de ruimte te leggen. Zo kunnen mensen een foto maken met het lijstje in de kleur waarvan ze denken dat het geslacht is. Is het hoge woord eruit? Dan krijgt de mom to be een mooie sjerp om! Maak de ruimte af door een balloon box met letters en ballonnen neer te zetten.

Weet je nog niet zeker hoe je de gender reveal party wilt vormgeven? Kom gerust langs in onze vestiging in Haarlem. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de mooiste spullen voor jouw feestje!