Gender reveal party

 

De gender reveal party: een leuke nieuwe traditie die uit Amerika is komen overwaaien, waarbij je aan vrienden en familie bekend maakt of je in verwachting bent van een jongen of een meisje. Gender reveal feestjes zijn de afgelopen tien jaar populair geworden, doordat je tegenwoordig je baby’s geslacht al vroeg kunt laten bepalen, rond de twintigste zwangerschapsweek. Vaak is je omgeving hier erg nieuwsgierig naar, dus dan is het wel zo gaaf om het op een spectaculaire manier te onthullen. Jan Monnikendam beschikt over de leukste gender reveal versieringen en decoraties om jouw feest compleet te maken!

Lees meer >
Filter producten

Hoe houd je een gender reveal party?

Voor een gender reveal feestje kun je iedereen uitnodigen die je maar wilt: zowel je beste vrienden tot je verre tantes zullen het fantastisch vinden. Mooi is dat je ook jezelf en je partner kunt laten verrassen, door aan de echoscopiste te vragen om aan een vriendin door te geven wat het geslacht van je baby zal zijn. Die kan dan de juiste spullen kopen! Want, vrijwel altijd blijkt het toekomstige geslacht van de baby uit een bepaald product: zoals een grote ballon met een bepaalde kleur gender reveal confetti erin. Traditioneel is dat roze voor meisjes en blauw voor jongens. Het feestje kun je direct houden zodra het geslacht bekend is, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het wat later in de zwangerschap te vieren. Ook kun je een gender reveal feestje houden in plaats van een baby shower.

De leukste gender reveal versieringen

Maar, wat haal je in huis voor het feest? De leukste gender reveal versieringen natuurlijk! Allereerst koop je natuurlijk iets waarmee je het geslacht van de baby bekend maakt. Onze confetti ballonnen, al dan niet gevuld met helium, zijn een populaire keuze. Heel feestelijk zijn ook onze confetti kanonnen. Deze grote confetti shooters schieten fleurige roze of blauwe confetti de lucht in. Wil je echt iets origineels? Kies dan voor de pinata! Iedereen trekt aan een touwtje, en samen ontdekken jullie of er een klein meisje of een kleine jongen op komst is. Naast deze artikelen hebben we allerlei leuke gender reveal versieringen: boot props, servetten, ballonnen, bordjes, servetten, bekers, banners, en verschillende boy or girl hangdecoratie, zoals roze en blauwe speentjes. Stel zelf een feestelijke box samen!

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!