Lampions

 

Lampions hebben altijd iets sprookjesachtigs. Of het nou op een tuinfeest, een trouwfeest of bij een lampionnenoptocht is, de papieren versiering met het lichtje erin maakt jouw evenement schitterend en onvergetelijk. Bij Jan Monnikendam vind je snel de lampion die past bij jouw smaak. Voor deze en andere feestartikelen kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Bekijk onze collectie!

Lees meer >
Filter producten

Gekleurde papieren lampions

Een feest zonder versiering is eigenlijk geen feest, toch? Met onze lampions in diverse kleuren kleed je jouw verjaardag, bruiloft of ander feest op een sfeervolle manier aan. Populair op een tuinfeest zijn bijvoorbeeld onze Chinese lampions, uitgevoerd in verschillende kleuren en met de kenmerkende kwastjes aan de onderkant. Zoek je iets eenvoudigers dan de Chinese lampions? Ga dan voor onze effen gekleurde lampionnen in wit, oranje, roze, paars of groen. Onze romantische witte lampions zijn bijvoorbeeld een succes op bruiloften. Voor een uitbundiger effect kun je een mix van kleuren kiezen, of lampionnen in verschillende grootte. Ook hebben we verschillende vrolijke lampions in regenboogkleuren: lekker zomers! Al onze modellen zijn geschikt om op te hangen (al dan niet aan een lampionstokje) en te verlichten door middel van ledlampjes.

Kinderlampions

Kinderen zijn dol op vrolijke lampions met een lichtje erin. Een lampionnenoptocht is niet alleen een prachtig zicht, maar ook een hele belevenis voor ieder kind. Onze vrolijk gekleurde lampions zijn uitermate geschikt om aan een lampionstokje te hangen en over straat mee te paraderen. Denk bijvoorbeeld aan onze vrolijke lampion ‘zonnebloem’, beschikbaar in verschillende kleuren. Daarnaast hebben we grappige dierenlampions in de vorm van bijvoorbeeld een eendje, een aap of een poes. Al deze lampionnen zijn gemaakt van stevig papier, zijn licht van gewicht en kunnen verlicht worden door zowel een ledlichtje als door een echt kaarsje!

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!