Opblaas artikelen

 

Met opblaas artikelen kun je alle kanten uit: ze zijn natuurlijk leuk als opblaas speelgoed in het zwembad, maar je kunt er ook een feest makkelijk en leuk mee versieren. Daarnaast zijn ze te gebruiken als grappig attribuut, bijvoorbeeld met carnaval, op de camping, of op een festival. Denk aan iconen als de opblaas flamingo xl, de opblaas hamer of een opblaas gitaar, maar ook aan minder voor de hand liggende modellen. Voor opblaas artikelen en allerlei andere feestelijke attributen kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Maak er een feest van!

Lees meer >
Filter producten

Opblaas dieren

Laten we wel wezen: waar ben je anno nu eigenlijk nog zonder opblaas flamingo? Met opblaas dieren maak je de blits op het strand, bij het zwembad, op de camping of op een feest. Kinderen vinden opblaas speelgoed voor het zwembad natuurlijk ook geweldig, dat zou je bijna vergeten. Juist als je klein bent is zo’n groot opblaas dier indrukwekkend. Natuurlijk is een opblaas flamingo xl altijd goed, maar wat dacht je bijvoorbeeld van een opblaas dinosaurus of een opblaas giraffe? Dat is weer eens wat anders! Bekijk snel welke opblaas dieren allemaal in ons assortiment zitten.

Opblaas artikelen fun

Themafeest in de planning? Grote kans dat een van onze opblaas artikelen er goed bij past! Naast opblaas dieren hebben we uiteenlopende producten zoals een Amy Winehouse pruik, een opblaasbare cactus, een instrument, een wandelstok of een grote opblaas telefoon. Ook erg leuk om aan je balkon te hangen of om een kampeerplek mee te versieren. Wordt er iemand vijftig? Zet dan de Abraham of Sarah opblaaspop of opvulpop neer. Een gegarandeerd succes!

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!