Vlaggenlijnen

 

Staat er binnenkort een babyshower, een verjaardag of een algemene feestdag op de planning? Zorg dan dat je helemaal klaar bent voor een feestje met een leuke bijpassende vlaggenlijn! Bij Jan Monnikendam ben je bij het juiste adres voor vlaggenlijnen die geschikt zijn voor elke soort gelegenheid. We hebben een ruim aanbod met verschillende formaten en kleuren. Één ding hebben al onze vlaggenlijnen gemeen, namelijk dat de kwaliteit heel hoog ligt. Maak je feestje compleet met vlaggenlijnen van Jan Monnikendam!

Lees meer >
Filter producten

Vlaggenlijnen als versiering

Of je nu een groot of klein feest hebt; voor alle gelegenheden zijn vlaggenlijnen een leuke toevoeging om sfeer te geven aan je feestje. Zo hebben we voor Oud & Nieuw een Happy New Year vlaggenlijn in het wit en goud/zwart. Is er een baby geboren? Daar hebben wij ook hele leuke slingers voor, zowel voor een jongen als meisje. Support jij België, Frankrijk of Nederland? Voor de grote sporttoernooien zoals het WK voetbal bestel je ze met vlaggen van de landen. Dit is slechts een klein gedeelte van alle slingers die wij aanbieden. Bekijk snel het hele assortiment!

 

Vlaggenlijnen voor een themafeest

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder leuke vlaggenlijn. Of je nu jarig bent of je viert dat Sinterklaas weer in het land is: we hebben te gekke vlaggenlijnen die passen bij jouw thema. Ga je trouwen? Neem eens een kijkje tussen onze bruiloft vlaggenlijnen. Maar we hebben ook leuke vlaggen voor bijvoorbeeld Koningsdag en het Oktoberfest!

Ben je fan van de verkleedfeestjes? Wij hebben passende vlaggenlijnen voor elk thema. Ga je voor een hippie feest of is Halloween meer iets voor jou? Neem rustig een kijkje bij ons in de webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Haarlem!