Kerst feestartikelen

 

It’s beginning to look a lot like Christmas! Bij Jan Monnikendam toveren we jouw kerstfeest om in een magische viering. Ontdek onze uitgebreide collectie kerst feestartikelen die de feestelijke stemming tot in de puntjes verzorgen. Van sprankelende decoraties tot grappige kerstkleding, we hebben alles wat je nodig hebt om deze kerst onvergetelijk te maken. Dus haal de kerstballen maar van zolder, want de magie van kerst begint hier. Let it snow!

Lees meer >

Kerstkleding

Ho, ho, ho! Bij Jan Monnikendam hebben we alle kerst feestartikelen en kerstkleding die je je maar kunt wensen om de feestdagen in stijl te vieren. Van klassieke kerstmannenpakken tot schitterende paillettenjurkjes en schattige rendierkostuums voor de kinderen, we hebben alle stijlen om jouw kerstoutfit perfect te maken. Laat je fantasie de vrije loop en transformeer in jouw favoriete kerstpersonage. Zorg voor lachende gezichten tijdens het kerstdiner of steel de show op jouw eigen kerstfeest. Met onze kerstkleding wordt kerst nog magischer! 

Kerstversiering

“Why couldn’t it be Christmas every day?” Helaas is dat niet het geval, daarom is het extra belangrijk om tijdens kerst groots uit te pakken! Want kerst zonder leuke kerstversiering is als een sterrennacht zonder sterren. Bij Jan Monnikendam hebben we een magische selectie kerstversiering om van jouw kerstfeest een schitterend spektakel te maken. Versier je huis met onze sprankelende slingers, dek de feesttafel in stijl met onze feestelijke kerst servetten en strooi onze glinsterende sterrenconfetti voor extra feestvreugde. Met onze kerst versieringen wordt jouw kerstfeest een onvergetelijke viering vol warmte en vreugde. Haal je kerst feestartikelen in huis en laat de feestelijkheden maar beginnen!