Kerstkleding heren

 

Een kerstman zonder zijn herkenbare pak is als een kerstboom zonder ballen. Gelukkig heeft Jan Monnikendam een heel uitgebreid assortiment aan kerstmanpakken. Dus ben je op zoek naar een perfecte kerst outfit voor mannen? Door ons brede assortiment is er altijd een geschikt kerstpak te vinden. Scroll door de pagina’s en bekijk alle opties!

Lees meer >
Filter producten

Kerstmanpakken in verschillende soorten en maten

Voor iedereen heeft Jan Monnikendam geschikte heren kerstkleding. Deze kerstmanpakken maken van kerst een echt feestje. Paradeer over een kerstmarkt of ga op huisbezoek als hulp kerstman; met onze kerstmanpakken zit je sowieso goed. Door het brede assortiment is er altijd wel een pak die jou goed zal staan. Ga je voor een origineel kerstmanpak? Of wil je dit jaar eens iets anders en ga je voor het opblaasbare pak? De keuze aan onze heren kerstkleding is reuze.

Kerst kostuum voor heren

Liever niet als kerstman dit jaar? Naast de standaard kerstmanpakken hebben we ook andere kerst kostuums voor heren. Verkleed je bijvoorbeeld eens als sneeuwpop of als elf! Ook de kerstpakken of kersttruien zijn erg leuk om te dragen tijdens de feestdagen. Door de vele mogelijke stijlen is er voor iedereen een geschikt pak voor tijdens deze kerst. Bekijk ons volledige assortiment en zoek je favoriete pak!