Kerstman baarden en Pruiken

 

Kerst staat alweer bijna voor de deur, en daarbij kan de Kerstman natuurlijk niet ontbreken! Herkenbaar aan zijn dikke buik, rode muts en grote witte baard is de Kerstman onlosmakelijk verbonden aan deze tijd van het jaar. Daarom mogen de pruiken en baarden voor de kerstman niet missen. Schaf ze een keer aan en je kunt jaar in jaar uit verkleed als Kerstman! Tover jezelf om in een heuse Kerstman met de pruiken en baarden van Jan Monnikendam!

Lees meer >
Filter producten

De mooiste kerstman baarden en pruiken

Een kerstman zonder baard kan natuurlijk niet. Verscholen achter zijn witte baard en snor gaat de Kerstman de hele wereld over op zijn slee. Bij Jan Monnikendam ben je aan het juiste adres voor de mooiste baardstellen. Bij de meeste baardstellen zit er ook een pruik. Door de vele opties is er altijd een geschikte baard voor jou! Wil je het liefst een baardstel met een lange baard of liever een baardstel met kortere baard? Bekijk al onze baarden en kies de jouw favoriet!

Kerstman pruiken

De baarden en pruiken voor de kerstman koop je doorgaans samen. Jan Monnikendam heeft veel opties aan complete baardstellen waarmee je deze kerst verkleed kunt als kerstman. Je kunt er ook voor kiezen om een losse baard aan de schaffen. Neem een kijkje bij alle opties en vind de meest geschikte pruik voor jou! Want zonder de Kerstman is kerst natuurlijk niet compleet!