Applicaties en littekens

 

Heb jij binnenkort een gaaf feest op de planning staan? Heb je al een prachtige outfit, maar wil je ook je gezicht er zo goed mogelijk bij laten aansluiten? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment van applicaties en littekens. Zo kun je hier de gaafste neuzen en oren vinden, maar ook items om realistische nep littekens op bijvoorbeeld je arm of gezicht te maken.

Lees meer >

Maak enge nep littekens

Wil jij mensen graag de stuipen op het lijf jagen? Hou iedereen dan voor de gek door gave nep littekens in bijvoorbeeld je nek of op je voorhoofd te maken. We beschikken over complete make-up sets, maar ook over losse producten. Van een enge zombie wond tot een complete schminkset om jezelf tot enge mummie om te toveren; Jan Monnikendam heeft het allemaal. Zeker voor een feest zoals Halloween is dit ideaal! Dus sla je slag met applicaties en littekens en geef mensen de schrik van hun leven!

Realistische applicaties voor op je gezicht

Wil je er compleet anders uitzien door bijvoorbeeld een andere neus op je gezicht te maken? Kies dan voor een van onze grime neuzen of oren. Hiermee creëer je een compleet andere look. We hebben verschillende soorten mensen neuzen, maar ook dieren neuzen in ons assortiment. Daarnaast hebben we ook nog verschillende oren, denk bijvoorbeeld aan alien- of grime latex-puntoren. Met deze handige applicaties kun je jezelf omtoveren tot wie je maar wilt! 

Ook voor andere schminkartikelen ben je bij ons aan het juiste adres. Neem dus gerust een kijkje in ons uitgebreide aanbod en voor je het weet, heb je jezelf omgetoverd tot een compleet ander persoon! 

Heb je nog vragen over de nep littekens of grime neuzen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!