Haarspray

 

Heb jij binnenkort een themafeest en wil je echt de show stelen? Creëer een gaaf kapsel met je haar en spuit het vervolgens in de juiste kleur. Zo kun je heel gemakkelijk de look creëren die jij wilt. Maak je een mooie vetkuif in je haar en spuit je het vervolgens zwart zoals John Travolta? Of ga je voor twee staartjes en de look van Harley Quinn? Het makkelijke aan haarspray is je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Scroll dus snel door ons ruime assortiment en vind de spray die bij jou past!

Lees meer >
Filter producten

Haarspray in alle kleuren

Jan Monnikendam beschikt over een uitgebreid assortiment van haarspray. Dus kies je voor een witte of zwarte haarspray? Of ga je liever voor alle kleuren van de regenboog? Het kan allemaal! Ook kun je kiezen voor een met glitters of in neon kleuren. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment. De neon haarspray oogt niet fel in je haar, maar licht op in blacklight. Ideaal dus voor een feest waar er blacklight aanwezig is; je licht letterlijk op in het donker!

Vrijwel alle spuitbussen zijn goed om 1 tot 3 koppies om te toveren. Dit staat vermeld bij het product. Dit is afhankelijk van je eigen haarkleur. Wanneer je sprayt op lichter haar, dan verkleurt dit makkelijker dan donker haar. Houd hier dus rekening mee. 

Tip: Wanneer je voordat je de gekleurde haarspray aanbrengt het haar insprayt met normale haarlak, dan geeft het een betere dekking!

Haarspray uitwasbaar

Maak je je zorgen of je de gekleurde haarspray wel uit je haar krijgt? Niet nodig! Al onze gekleurde haarsprays zijn makkelijk uitwasbaar, zodat je na het douchen gewoon weer je eigen vertrouwde haarkleur hebt. Dus ga jij voor je hele haar of slechts een paar lokken? Wat je ook kiest, je weet zeker dat je de show steelt! 

Heb je nog vragen over het kiezen van de juiste haarspray? Neem contact met ons op; wij helpen je graag verder!

Wil je naast gaaf haar ook nog een mooie outfit om je look af te maken? Neem dan eens een kijkje bij onze verkleedkleding. Het maakt niet uit naar welke stijl verkleedkleding je op zoek bent; de kans is groot dat wij het in ons assortiment hebben!