Huidlijm

 

Je wilt natuurlijk dat je snor, baard of latex fopneus goed blijft zitten. Huidlijm is daarbij onmisbaar! Dit zorgt er namelijk voor dat alles goed op zijn plek blijft zitten. Ben jij nog op zoek naar huidlijm of juist verwijderaar? Jan Monnikendam beschikt over een divers assortiment van verschillende soorten. Scroll dus snel door ons aanbod heen en vind de geschikte lijm voor jou!

Lees meer >
Filter producten

Huidlijm mastiek

Huidlijm ook wel mastiek genoemd, is ideaal om in je collectie te hebben wanneer je veel werkt met nep snorren, baarden en sikken, tule pruiken, latex neuzen en kaalkoppen. Het is een natuurproduct gemaakt op basis van de mastiek korrel en alcohol. We hebben verschillende soorten in ons assortiment van normale tot extra sterke mastiek, zodat er altijd de juiste voor je tussenzit.

Daarnaast beschikken wij ook over mastiek hydro. Dit is een speciale mastiek op waterbasis, welke lang niet zo sterk is als gewone mastiek. Deze mastiek is dan ook niet geschikt voor hevig transpireren of zware hulpstukken. Mastiek op waterbasis wordt veel gebruikt bij huidproblemen of kleine kinderen, omdat het makkelijker te verwijderen is dan gewone mastiek.

Huidlijm verwijderen

Je wilt natuurlijk niet dat je je latex fopneus of nep snor verliest tijdens een event, maar daarna wil je de extra attributen er weer graag van je gezicht af krijgen. Wanneer je lijm aanschaft is het dan ook verstandig om ook verwijderaar te kopen. Je kan de huidlijm namelijk verwijderen met alcohol en/of met de speciale verwijderaar. Wanneer je kiest voor de supersterke huidlijm, kies dan ook voor de supersterke huidlijm verwijderaar. Let op: doe wel altijd voorzichtig met de huid en na afloop altijd goed invetten.

Heb je nog vragen over het gebruik van lijm of de verwijderaar? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!