50 jaar getrouwd

 

Is er iemand 50 jaar getrouwd? Gefeliciteerd! Dat is een prestatie om trots op te zijn! Ben je nu op zoek naar de mooiste 50 jaar getrouwd versieringen om groots uit te pakken? Dan zit je bij Jan Monnikendam goed. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de leukste versieringen om een 50 jarig huwelijk met passende versiering te vieren. Scroll dus snel door ons assortiment heen en vind de feestversiering die je zoekt!

Lees meer >
Filter producten

De leukste 50 jaar getrouwd versieringen

Op een goed feest mag de juiste feestversiering natuurlijk niet ontbreken. Alles om het echtpaar in het zonnetje te zetten en de gasten in de feeststemming te brengen. Hoe doe je dat beter dan door de gehele ruimte te voorzien van de mooiste versieringen om een 50 jarig huwelijk te vieren. Versieringen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Kies je voor goud of toch voor zilver? Scroll door ons assortiment heen en kijk welke versieringen er passen bij jouw locatie!

50 jaar getrouwd slingers

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen! Dat geldt natuurlijk ook voor de feestlocatie. Dus ben jij op zoek naar mooie 50 jaar getrouwd slingers? Dan zit je bij Jan Monnikendam goed. Naast slingers ook nog op zoek naar andere decoraties? Wat dacht je bijvoorbeeld voor een mooi afzetlint of een echte taarttopper? Bekijk ons complete assortiment en laat je verrassen!

Bekijk ook eens ons volledige assortiment van 50-jaar artikelen, misschien vind je daar ook nog iets leuks tussen!