Verjaardag 50 jaar

 

Is er iemand een Abraham of Sarah geworden? Dat is reden voor een feest, want een vijftigste verjaardag moet goed gevierd worden! Daar mogen versieringen en decoraties natuurlijk niet bij ontbreken. Gelukkig is Jan Monnikendam hier om jou daarbij te helpen! Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de leukste versieringen met soms een vleugje humor om er een avond van te maken om nooit te vergeten. Van slingers tot folie ballonnen, bekijk ons assortiment en vind hetgeen waarnaar je op zoek bent.

Lees meer >
Filter producten

De leukste versiering voor een verjaardag man/vrouw 50 jaar

De aankleding maakt een feest natuurlijk compleet en dat is precies hetgeen wat wij aanbieden; de aller-leukste versieringen voor een verjaardag 50 jaar. Kies bijvoorbeeld voor gouden 50-slingers, feestelijke 50-taartkaarsjes en een huldeschild voor op de deur. Of wat denk je van een compleet 50-jaar feestpakket? Het pakket bestaat uit allemaal mooie 50-jaar versieringen bij elkaar en je bent daardoor in één keer klaar! Het pakket bestaat onder andere uit slingers, cijfer sterretjes, ballonnen en nog veel meer.

Feestversiering verjaardag 50 jaar man/vrouw met humor

Humor hoort er bij een 50ste verjaardag natuurlijk bij. Veel van onze producten hebben dan ook een grappige twist. Wat denk je van onze funny socks, een tissuebox, toiletpapier of een collectebus voor het 50 fonds! Bij Jan Monnikendam kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Scroll dus snel door ons assortiment heen en vind de leukste verjaardagscadeaus 50 met humor. 

Wil je het feest helemaal af maken? Bekijk dan ons helium ballonnen assortiment. Heliumballonnen blijven de hele avond prachtig mooi zweven in de lucht. Kom wel met een busje of grote auto, zodat alle ballonnen vervoerd kunnen worden. Bezorging van de helium ballonnen is natuurlijk ook mogelijk. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!