60 jaar getrouwd

 

60 jaar getrouwd wat een mijlpaal! Dat kan niet anders dan dat het echtpaar eens even flink in het zonnetje gezet moet worden. Hoe kan dat beter dan er een mooi feest aan te verbinden?  Een prachtige dag of avond om deze prestatie met vrienden en familie te vieren. Bij Jan Monnikendam vind je de mooiste versieringen om het feest compleet te maken. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en vind de leukste 60 jaar getrouwd feestversiering!

Lees meer >
Filter producten

De leukste versieringen 60 jaar getrouwd

Op zo’n memorabel feestje kan er geen feestversiering ontbreken. Alles om het echtpaar en de gasten vanaf het moment van binnenkomst in de feeststemming te brengen. Zo hang je op de deur bij binnenkomst een mooi 60 jaar getrouwd huldeschild. Dan zit de stemming er gelijk goed in. De ruimte tover je tot een ware feestlocatie met prachtige slingers en je hangt overal door de ruimte leuke ballonnen op. Daarnaast kan je nog een afzetlint of folie ballonnen gebruiken om de ruimte nog feestelijker te maken!

60 jaar getrouwd brillen

Een mooie toevoeging op de feestavond zijn 60 brillen. Je voorziet alle genodigden bij binnenkomst van een 60 bril, waardoor de dag of avond gelijk goed begint. De 60 brillen zijn in een zwarte en roze variant verkrijgbaar. 

Bekijk ook eens ons volledige assortiment van 60-jaar artikelen, misschien spot je daar ook nog iets leuks tussen!

Ben je naast versieringen ook nog op zoek naar mooie helium ballonnen? Neem dan eens een kijkje bij onze helium ballonnen pagina