Versiering 60 jaar verjaardag

 

60 is een leeftijd om trots op te zijn en het is natuurlijk reden voor een feestje! Wat is een 60ste verjaardag feest zonder mooie versiering? Juist, die mogen natuurlijk niet ontbreken. Bij Jan Monnikendam beschikken we over de mooiste versieringen voor een 60ste verjaardag om er een onvergetelijk feest van te maken. Van slingers tot ballonnen, alles om de jarige in het zonnetje te zetten. Scroll snel door ons assortiment heen en vind alles wat je zoekt!

Lees meer >
Filter producten

De leukste versiering voor een 60ste verjaardag

Mooie aankleding kan bij een goed feest natuurlijk niet ontbreken. Het zorgt ervoor dat de ruimte feestelijk aanvoelt en het brengt de jarige en gasten in een absolute feeststemming. Versier de ruimte met mooie 60 slingers, hang een prachtige 60 folieballon aan de muur en steek leuke cijfers sterretjes in de taart. Zorg voor een prachtig versierde locatie en creëer een avond om nooit meer te vergeten voor de jarige job en zijn of haar gasten.

Een mooi 60ste verjaardag versiering pakket

Heb je geen zin om alle producten los te bestellen? Goed nieuws. Wij beschikken ook over een prachtig sparkling celebration feest pakket voor een zestigste verjaardag. Dit pakket bestaat uit onder andere een gouden slinger, een vlaggenlijn, een letterslinger, 60 jaar cijfer ballonnen, servetten, ballonnen en meer! Indien je dit pakket bestelt, matchen de versieringen mooi bij elkaar en ben je in één keer klaar. Ideaal toch?

Ben je naast versieringen ook nog op zoek naar een leuk cadeautje? Neem dan eens een kijkje bij onze cadeautjes. Scroll rond door het assortiment en laat je verrassen.