Cadeautjes

 

Bezorg iemand een glimlach met een grappig cadeautje van Jan Monnikendam! Geen zin in een voorspelbaar cadeau voor je vriend of vriendin dit jaar? Ontdek onze diverse selectie humoristische geschenken voor mannen en vrouwen, ongeacht hun leeftijd. Van kleine grappige cadeautjes voor de jongsten tot een pensioen cadeautje voor de ouderen; wij hebben voor elk wat wils. Vind het perfecte cadeautje en bestel eenvoudig online!

Lees meer >
Filter producten

Grappige cadeautjes voor iedereen

Bij Jan Monnikendam hebben we een grappig cadeautje voor elke situatie of persoonlijkheid. Ons assortiment is geschikt voor alle leeftijden en gelegenheden. Denk aan een humoristisch cadeautje voor vrouwen, zoals een leuke sjerp met ‘Mom to Be’ in het blauw, of grappige sokken met een komische tekst voor mannen. We hebben ook cadeautjes voor mensen die samenwonen, zoals grappig toiletpapier voor jou en je huisgenoot. Wil je jouw grappige cadeautje combineren met een leuke verjaardagskaart? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment verjaardagskaarten. Bij Jan Monnikendam vind je de leukste cadeautjes voor elke gelegenheid.

Grappige cadeautjes voor alle gelegenheden 

Voor elke speciale gelegenheid, of het nu een verjaardag, afstuderen of ander bijzonder moment is, heeft Jan Monnikendam zeker een uniek of grappig cadeautje. Voor familie, vrienden of collega’s vind je bij ons de grappigste geschenken. Als je een feest wilt organiseren, hebben we ook alle nodige feestversieringen. Van kleurrijke ballonnen en slingers tot zelfs Piñata’s. Ontdek ons uitgebreide assortiment en laat je creativiteit de vrije loop met jouw ideeën.