Decoratie & ballonnen

 

Hoera, toeters, bellen en ballonnen! Het is weer tijd voor een feestje! Vind hier de meest uiteenlopende feestdecoraties en ballonnen voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar lampionnen, tafeldecoratie, slingers, vlaggen, ballonnen, verjaardagskaarsjes of toch liever confetti? Je vindt het allemaal bij Jan Monnikendam. Vrijwel alle producten zijn op voorraad en zijn standaard van de hoogste kwaliteit. Bekijk ons uitgebreide assortiment in de shop en zorg dat je feest er op en top uitziet!

Lees meer >

De mooiste ballonnen als decoratie

Wij bieden een groot assortiment van feestelijke ballonnen aan als perfecte decoratie van jouw aankomende feest. Je kunt bij ons terecht voor zowel ballonnen als ballon accessoires. Ook voor met helium gevulde ballonnen ben je bij ons aan het juiste adres. Liever een helium tank huren? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of om de mogelijkheden te bespreken.

Alle feestdecoratie voor een perfect feest

Een feest is geen feest zonder de juiste versiering. Dit mag dan ook zeker niet ontbreken op jouw aankomende feest. Je kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment decoratieartikelen bestaande uit ballonnen, ballon accessoires, slingers, vlaggen, tafeldecoratie, opblaasartikelen, lampions, cadeautjes en grapjes, deurborden, letter slingers, kaarsjes en vuurwerk, confetti en serpentine, confetti shooters, diverse decoratie, pinatas en honeycombs. Meer dan genoeg keuze dus!

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Heb je toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je alle decoraties en ballonnen van dichtbij bekijken. Wij adviseren en helpen je graag bij het vinden van de mooiste producten.