Ballon accessoires

 

Ballonnen kunnen natuurlijk niet ontbreken op een goed feestje. Ballonnen accessoires zijn gemaakt om het versieren en opblazen van de ballonnen nog gemakkelijker te maken. Zo wordt het versieren van een locatie een super snelle klus en hou je meer tijd over om andere dingen te regelen! De artikelen zijn altijd op voorraad en van de hoogste kwaliteit.

Lees meer >
Filter producten

Makkelijk versieren met ballonnen

Je hebt heel veel ballonnen in huis gehaald, maar hoe hang je die nu het beste op? Hiervoor gebruik je ballon accessoires. Je kunt hier bijvoorbeeld ballonstokjes voor gebruiken of een strip met gaatjes waar je geknoopte ballonnen gemakkelijk doorheen trekt. De ballonnen vul je gewoon met lucht, waardoor het een simpele en goedkope manier is om een ballonnenboog te creëren! Je kunt natuurlijk ook aan de slag met cadeaulint en daar de ballonnen aan vastknopen. Genoeg mogelijkheden dus om een locatie om te toveren tot een waar ballonnenfestijn!

Makkelijk ballonnen opblazen

Geen zin om alle ballonnen zelf op te blazen? Gelukkig zijn er ballon accessoires om je hierbij te helpen! Je kunt ervoor kiezen om de ballonnen door een pomp op te laten blazen. Zo bieden wij elektrische, handmatige en professionele opblaaspompen aan. Liever ballonnen die uit zichzelf blijven zweven? Kies dan voor een helium tank of bestel met helium gevulde ballonnen in de winkel. Moeten er een groot aantal ballonnen opgeblazen worden? Het is bij ons ook mogelijk om een helium tank te huren.

Ben je ook nog op zoek naar mooie ballonnen? Bekijk dan ons uitgebreide ballonnen aanbod