Pensioen

 

Een mijlpaal die zeker gevierd mag worden; het pensioen. Aan jarenlang hard werken komt vanzelf een einde en kan je genieten van je welverdiende pensioen. Deze prestatie kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan versieringen, decoratie en gekke cadeautjes om het pensioen goed in te luiden. Bekijk het assortiment en kies jouw favoriete feestartikelen!

Lees meer >
Filter producten

Versiering pensioen

Een feestje vieren omdat iemand met pensioen gaat? Kleed het feestje leuk aan met de feestartikelen van Jan Monnikendam. Een leuke vlaggenlijn en letterslinger mogen dan niet ontbreken. Ook ballonnen met een grappige tekst zijn een leuke versiering. Naast de normale ballonnen hebben we ook verschillende folie ballonnen. Dit grappige verkeersbord ter felicitatie maakt het feestje helemaal af! Scroll door de eindeloze opties en kies jouw favoriete decoratie.

Feestartikelen pensioen

Ben je op zoek naar een grappig cadeautje? Ook daarvoor heeft Jan Monnikendam een groot assortiment van. Een mok is bijvoorbeeld een leuk kleinigheidje om te geven. Of wat dacht je van deze grappige sokken. Ook deze snoeptrommel is leuk om weg te geven als cadeautje. De vele verschillende opties zorgen ervoor dat er voor iedereen die met pensioen gaat wel een leuk klein cadeautje te vinden is. Bekijk alle opties op de website en kies het meest passende cadeautje!