Amerikaans feest

 

Ga je binnenkort een Amerikaans themafeest organiseren? Bij Jan Monnikendam vind je de leukste Amerikaanse accessoires en verkleedartikelen. Van de alom bekende red cups tot de perfecte cheerleading outfit. We beschikken over een uitgebreid assortiment en onze artikelen zijn altijd op voorraad en van de hoogste kwaliteit. Bekijk nu ons unieke aanbod en breng je feest naar het volgende niveau!

Lees meer >
Filter producten

Feestartikelen Amerikaans Themafeest

Bij ons kun je terecht voor de leukste feestartikelen omtrent Amerika. Maak indruk op je gasten en creëer een stukje Amerika gewoon in eigen land. Een pak Amerikaanse dollars en beerpong kan hierbij natuurlijk niet ontbreken! Ga met elkaar de strijd aan of ga voor the American dream! Voor iedereen wat wils bij Jan Monnikendam. 

Verkleedkleding Amerikaans Themafeest

Ook voor de leukste Amerikaanse outfits ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben uiteenlopende outfits in verschillende maten. Ga je verkleed als quarterback of toch als Uncle Sam? Bekijk onze unieke collectie en wees de showstopper van het feest! De uitgebreide productbeschrijvingen voorzien je van de juiste maat, kleur en andere belangrijke kenmerken. Wil je meer weten over een product? Vraag het ons gerust!

Wil je toch liever de kleding eerst passen? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de kleding bekijken, passen en vergelijken. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte outfit!