Around the world themafeest

 

Heb je binnenkort een around the world themafeest? Vergeet het inpakken van je koffer en het klaarleggen van je paspoort en bekijk ons uitgebreide aanbod van around the world feestartikelen. Van complete outfits tot prachtige accessoires en versieringen, je kunt voor alles bij ons terecht. Zowel voor volwassenen als voor de kleintjes. Jan Monnikendam biedt een groot en uitgebreid aanbod voor jong en oud!

Lees meer >
Filter producten

De perfecte verkleedkleding voor je landen themafeest

Bij werelds themafeest kan een passende outfit natuurlijk niet ontbreken. Ga je als dame verkleed als egyptische Cleopatra of toch liever als de oosterse prinses Jasmine? Of ben je op zoek naar een herenkostuum en wil je verkleed als de griekse god die je stiekem altijd al bent? Alles is mogelijk bij Jan Monnikendam! Dus kijk snel rond in ons assortiment en kijk of jouw perfecte outfit er tussenzit.

Vrijwel alle kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten.Twijfel je of je de outfit past en wil je hem toch liever eerst even passen voordat je hem koopt? Kom dan langs in onze winkel in Haarlem. Wij hebben vrijwel alle verkleedkleding op voorraad.

Leuke accessoires around the world

Heb jij al de perfecte outfit, maar zoek je nog passende accessoires of decoraties? Bekijk dan snel ons accessoires aanbod. Van vlaggen en pruiken tot zwaarden en hoofddeksels. Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het! Je kunt ons assortiment gemakkelijk sorteren door de filters aan de zijkant te gebruiken, waardoor je snel de items vindt waarnaar je op zoek bent

Wil je graag je gezicht schminken om nog beter in het thema te passen. Kijk dan ook op onze schmink pagina. Hier vind je een compleet overzicht van al onze schmink gerelateerde producten. 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder.