Themafeest dieren

 

Met onze mooie dierenpakken waan je je een echte tijger of kat, eenhoorn of dinosaurus. Van onesie tot masker en van diadeem tot volledig kostuum: bij ons kun je terecht voor de mooiste dierenkleding. Doe een grappig dierenpak met carnaval aan, op een themafeest of op een festival. Neem voor dierenpakken, andere verkleedkleren en carnavalskleding een kijkje in onze grote webshop, of natuurlijk gewoon in onze fysieke winkel!

Lees meer >
Filter producten

Dierenpakken en dierenprint kleding

Met een dierenpak zit je altijd goed. Niet voor niets zijn dieren met carnaval altijd populaire keuzes. Wij hebben leuke dierenkleding van vrijwel ieder dier: denk bijvoorbeeld aan een apenpak, een berenpak, een eenhoornpak, een kippenpak, een koeienpak of zelfs een kikkerpak. Helemaal hilarisch is het pak waarbij het lijkt alsof je wordt gedragen door een dier! Als je een heel pak een beetje te veel van het goede vindt, ga dan voor een van onze vele maskers, of een diadeem met oortjes en een staart. Ook als je niet als dier verkleed wilt gaan maar op zoek bent naar dierenprint kleding hebben wij mooie artikelen, zoals een gaaf pak met luipaardprint, een luipaardlegging, een catsuit of een jurkje met dierenprint.

Dierenpak kind

Is er iets schattigers dan een kind in een dierenpakje? Stel je eens een baby voor in een konijnenpakje, of als een klein rupsje. Hartverwarmend! Iets grotere kinderen vinden het ook geweldig om als dier verkleed te gaan. Verras ze met een leuke dierenmuts, een masker, of een heel kostuum. Denk aan een hondenpak, een leeuwenpak, een monsterpak of het razend populaire eenhoornpak.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!