Toppers 2024 Club Tropicana Edition

Sta je te popelen voor het aanstaande Toppers concert, maar heb je nog geen hippe Club Tropicana outfit? Geen paniek, wij hebben een overvloed aan keuzes voor je! Van trendy Toppers hoedjes tot prachtige tropicana rokken en blouses. Ontdek ook onze diverse brillen, zoals onze gekke ananas bril of onze sfeervolle Hawaii bril. Wij zorgen ervoor dat je er als een absolute topper uitziet tijdens Toppers in Concert 2024.

Lees meer >
Filter producten

Verschillende Tropicana outfits

Bij ons vind je niet alleen tropische outfits, maar ook te gekke kostuums! Kies voor een flamboyant flamingo pak meteen grappig flamingo masker. Of trek de aandacht in stijl met een suitmeister Tropical en ga voor een strak pak met een tropische twist! Dames, straal met onze prachtige bloemen hoofdbanden, geïnspireerd door de relaxte vibes van Menorca en Ibiza met een vleugje hippie-flair. Ontdek ook ons assortiment aan leuke decoraties voor het perfect matchende feest. Laat het tropische avontuur beginnen!

Hawaiian club

Geen tropisch feest zonder een knipoog naar Hawaï! Bij ons vind je een tsunami aan Hawaï-thema-artikelen. Ontdek een scala aan kransen in diverse kleuren, variërend van de regenboog tot stralend geel, helder wit, romantisch roze en zelfs in de kenmerkende Olulu-stijl. En wat dacht je van een exotische collectie rokjes, variërend van raffia tot palmblad, naturel of heel kleurrijk. Voor de heren hebben we ook de tropische vibes klaarstaan, met blouses stijlen zoals de paradise, aloha, flamingo en nog veel meer. Neem een duik in ons Hawaï-thema-assortiment en ontdek ook decoratieartikelen die je kunt mixen en matchen met jouw tropische outfit!