Toppers Happy together 2022 editie

 

Ben je op zoek naar de leukste hippie kleding en accessoires? Dan ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres! Verkleed je met de Toppers Happy together 2022 editie en kom helemaal in de hippie sferen. Bekijk snel het ruime aanbod!

Lees meer >
Filter producten

Hippie kleding en accessoires voor de Toppers

Bij ons vind je alles waarnaar je op zoek bent als we het hebben over hippie kleding en accessoires. Zo hebben we voor de meiden een leuk kleurrijk hippie girl jurkje, een Tie Dye jumpsuit of een hippie poncho. Hierbij staat een diadeem heel leuk, bijvoorbeeld in het roze of rood. Voor de mannen hebben we een typisch hippie vest of blouse. Daarnaast hebben we ook nog super veel gekleurde brillen zoals John Lennon had. Om je hele hippie outfit af te maken hebben we ook nog een mega joint en een peace ketting. Stel snel je hippie outfit samen!

Hippie versiering

Wil je thuis alvast in de sferen komen? En spreek je voor het concert alvast af met je mede-toppers? Tover je huis dan om in een waar hippie oord met deze vlaggenlijn met bijpassende ballonnen en prachtige hippie banner!

Spelt bij iedereen een mooie flower power button op en maak de outfit af met een hippie bril! Zo is het voor iedereen duidelijk dat jullie bij elkaar horen.