Wilde Westen themafeest

 

Ben je op zoek naar western kleding? Zoek niet verder, want wij hebben een grote collectie uiteenlopende Wilde Westen kleding en country kleding, van cowboy kostuums tot saloon jurken en van verentooien tot indianenpruiken. Je western look maak je compleet met onze kekke accessoires. Voor deze en andere verkleedspullen kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Bekijk snel ons assortiment en shop jouw ideale western kleding!

Lees meer >
Filter producten

Cowboy kleding

In deze western kleding drijf je de koeien makkelijk bij elkaar en rijd je over de prairie, op zoek naar avontuur. Yee-haw! Daarnaast maak je natuurlijk de blits op een Wild West feest of met carnaval. Country kleding is er voor kinderen en heren, maar we hebben ook mooie western kleding voor dames. Denk bijvoorbeeld aan een stoere cowgirljurk of een sexy saloonjurk met corset. Een omgeknoopte zakdoek en een cowboyhoed mistaan niet! Cowboyhoeden hebben we in alle soorten en maten. Ben jij de sheriff? Maak je Wilde Westen kleding dan af met holster, pistolen, necktie en een sheriff ster.

Wilde Westen kleding indianen

Cowboys en indianen zijn als schillen en bananen: ze horen bij elkaar. Onder Wilde Westen kleding vallen dus ook indianenkostuums! Het meest opvallende kenmerk van indianen Wild West kleding zijn de veren op het hoofd. Houd je van subtiel, kies dan voor een hoofdband met één of twee veren. Voel je je een chief en wil je ‘all the way’ gaan, neem dan één van onze prachtige volle verentooien in diverse kleuren. Hiermee val je sowieso op! Qua kleding hebben we allerlei mooie jurken en pakken, voor groot en klein. Je look maak je af met een ketting, pruik, tomahawk of pijl en boog.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!