3 jaar

 

Een verjaardag is natuurlijk een speciaal moment, maar voor een kind al helemaal! Vanaf zijn verjaardag kijkt hij alweer uit naar de volgende. Daarom mag geen één verjaardag ongezien voorbij gaan. Drie is een prachtige leeftijd en zeker een reden voor een feestje. Met bijpassende verjaardag versiering voor een kind van 3 maak je deze verjaardag helemaal af. Kies voor de verjaardag versiering van Jan Monnikendam om er een onvergetelijke dag van te maken. Bekijk ons hele assortiment!

Lees meer >
Filter producten

Versiering 3 jaar

Bij een verjaardagsfeestje hoort natuurlijk leuke bijpassende versiering! Daarom hebben wij verschillende kleurrijke ballonnen met het cijfer 3. Zo hebben we folieballonnen in het zilver, goud en regenboog kleur. Normale gekleurde ballonnen met een 3 erop staan ook in ons assortiment! Deze zijn leuk te combineren met onze verschillende soorten slingers, zoals de baloonshape slingers met een 3 of de vlaggenlijn met blocks

Accessoires en versiering

Naast de versiering zijn accessoires onmisbaar bij een verjaardagsfeestje. Zo vinden kinderen sterretjes van de leeftijd die zij zijn geworden altijd erg leuk. Bij een verjaardag hoort ook een lekkere verjaardagstaart. Maak deze helemaal af met onze cijfer kaarsen op prikkers of een cijfer kaars van glitter goud. Voor de meisjes hebben we ook een cijfer kaars met roze stippen. Maak er een geweldig verjaardagsfeestje van met onze versiering en accessoires!

Scroll door onze website en stel jouw favoriete versiering samen. Zo zet je de jarige helemaal in het zonnetje!