16 jaar

 

Een sweet sixteen verjaardag is niet zomaar een verjaardag; hier leef je als puber al een hele tijd naartoe. Daarom mag een goed feestje niet vergeten worden. Zet de jarige lekker in het zonnetje en vier deze dag samen. Met de artikelen van Jan Monnikendam maak je van deze 16e verjaardag een onvergetelijk groot festijn!

Lees meer >
Filter producten

Sweet sixteen ballonnen

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder sweet sixteen ballonnen. De grote folieballonnen in nummer 1 en nummer 6 doen het altijd goed. Deze folieballonnen zijn los te koop, maar je kunt ze ook laten vullen met helium in onze winkel. Hetzelfde geldt voor de ronde folieballonnen. Naast de folieballonnen mogen ook de normale ballonnen niet ontbreken. In ons assortiment vind je verschillende sweet 16 ballonnen

Sweet sixteen versiering

Een sweet sixteen party mag best een beetje over de top zijn. Pak dus vooral uit met allerlei soorten 16 jaar versiering & accessoires. Van banners tot vlaggenlijnen en van een gevelvlag tot afzetlinten; maak het zo gek als je zelf wilt! Liever iets minder opvallend? Passend bij de normale ballonnen hebben wij bijvoorbeeld de zwart met gouden vlaggenlijn. Deze kleuren zijn minder opvallend, maar kleden het feest wel heel mooi aan. Alles mooi versierd? Schenk de bekers maar vol, schep de taart op de bordjes en geniet van deze prachtige leeftijd! 

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!