Abraham versiering

 

De 50ste verjaardag van een man wordt nóg feestelijker met goed gekozen artikelen. Als dé specialist in feestartikelen heeft Jan Monnikendam de leukste Abraham versieringen, poppen, borden en andere gadgets om de 50-jarige in het zonnetje te zetten. De producten zijn snel en makkelijk te bestellen in onze webshop, maar natuurlijk ook te bekijken in onze feestwinkel in Haarlem.

Lees meer >
Filter producten

Abraham feestartikelen

Als een man 50 wordt, ziet hij Abraham. Deze uitdrukking is terug te voeren op de bijbel, waarin Jezus beweert hem te zien. Omstanders reageren hierop verbaasd, aangezien Jezus nog geen 50 jaar is. Bij vrouwen die 50 worden, verwijzen we naar Abrahams vrouw Sarah. De 50ste verjaardag van een man heeft verder weinig te maken met de bijbelse figuur, maar is vooral een goede gelegenheid om de jarige op humoristische wijze te eren. Dit kan bijvoorbeeld met grappige deurborden, slingers en ballonnen, of andere originele versieringen.

Opblaaspop Abraham

Het meest bekend van alle feestartikelen is ongetwijfeld de opblaaspop. Deze grote poppen zijn bedoeld om buiten de woning van de 50-jarige te plaatsen, zodat iedereen weet dat hij Abraham heeft gezien. Naast de populaire opblaasbare poppen hebben wij opvulpoppen, die gevuld kunnen worden met bijvoorbeeld kranten of stro — handig bij bijvoorbeeld harde wind. Welke opblaaspop, opvulpop of versiering je ook kiest, met onze producten bezorg je jouw 50-jarige een onvergetelijke verjaardag!