Abraham versiering

 

De 50ste verjaardag van een man wordt nóg feestelijker met goed gekozen artikelen. Als dé specialist in feestartikelen heeft Jan Monnikendam de leukste Abraham versieringen, poppen, borden en andere gadgets om de 50-jarige in het zonnetje te zetten. De producten zijn snel en makkelijk te bestellen in onze webshop, maar natuurlijk ook te bekijken in onze feestwinkel in Haarlem.

Lees meer >
Filter producten

Verjaardagsversiering Abraham met humor

Tijdens de verjaardag van een 50-jarige, kan een beetje humor zeker geen kwaad. Denk aan feestartikelen als een opblaasbare wandelstok, een warning sign en een gevelvlag. Kleed het huis van de jarige mooi aan met allerlei gekke versieringen om hem echt in het zonnetje te zetten.

Abraham versiering maakt het feestje compleet

Een opblaaspop van Abraham mag natuurlijk niet ontbreken. Deze grote poppen zijn bedoeld om buiten de woning van de 50-jarige te plaatsen. Naast de populaire opblaasbare poppen hebben wij opvulpoppen, die gevuld kunnen worden met bijvoorbeeld kranten of stro — handig bij bijvoorbeeld harde wind. Welke opblaaspop, opvulpop of versiering je ook kiest, met onze producten bezorg je jouw 50-jarige een onvergetelijke verjaardag!

Ons assortiment Abraham feestartikelen en versiering

Naast alle grappige versiering, hebben we natuurlijk ook serieuze versieringen. Met het pakket met versiering met 50 jaar ben je direct klaar! Liever wat meer kleur dan alleen goud? De gekleurde ballonnen met 50 erop doen het ook altijd erg goed en staan heel feestelijk. 

Abraham 50 jaar versiering kopen

Bij Jan Monnikendam ben je aan het juiste adres voor alle versiering voor een 50-jarige. Vul het hele huis met de leukste slingers en ballonnen. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor grappige cadeaus voor de Abraham? Kijk bijvoorbeeld eens naar een bierpul, snoeptrommel of spaarpot.