Cadeautjes & grapjes

 

Valt er wat te vieren en ben je op zoek naar leuke verjaardag grapjes? Dan zit je goed bij Jan Monnikendam. Wij hebben namelijk een hele grote collectie feestartikelen met niet alleen cadeautjes voor iedere leeftijd, maar ook allerlei komische grappen en grollen. Voor elke vorm van feestelijkheid en gekkigheid kun je bij ons terecht, zowel in de webshop als in onze fysieke winkel. Neem snel een kijkje!

Lees meer >

Cadeautjes verjaardag

Wij hebben allerlei goed doordachte verjaardag grapjes. Met je 18e mag je bijvoorbeeld drinken volgens de wet, dus een bieropener, bierpul of onderzetter met daarop ‘gefeliciteerd! 18 jaar!’ is dan wel toepasselijk. Natuurlijk zijn dit ook feestelijke cadeaus voor andere leeftijden, dus ze zijn er in diverse varianten! Naast deze biercadeaus hebben we vlaggen, toiletpapier, spaarpotten, brillen, kokardes, rozetten en vooral buttons voor iedere leeftijd. Over leeftijd gesproken: wordt je vader, zus of beste vriend 50 jaar en wil je hen nog jong laten voelen? Geef dan dit leuke drinkmaster spel, een razendsnel spel vol verrassende opdrachten. Voor kinderen hebben we leuke ballonnen. Wil je iets geven wat iedereen wel kan gebruiken? Geef dan een verjaardagsmok. Iedere keer als de jarige de mok gebruikt zal hij of zij aan je denken.

Grapjes en fopartikelen

Ben je op zoek naar fopartikelen voor een feest, carnaval of toneelstuk? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Nepborsten, nepbillen, nepwormen, nepsigaretten, nepdrollen, noem maar op: het is bij ons een en al fop! Daarnaast kun je iemand onverwacht natspuiten met een van onze waterspuiten, in de vorm van een bloem, een ring, een aansteker of zelfs een pakje kauwgom

Leuk als verjaardagsgrapje, met carnaval, of om op een familiefeest je ooms en tantes mee in de maling te nemen. Wil je mensen wat onopvallender verrassen? Geef dan eens een drankje een bijzondere kleur met onze voedingskleurstoffen. Bekijk voor deze en vele andere grapjes ons assortiment!

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!