Feestmutsjes

 

Toeters, bellen en ballonnen, het is weer tijd voor een feestje! Heb jij binnenkort een verjaardag, bruiloft of kinderfeestje? Dan kunnen feestmutsjes natuurlijk niet ontbreken. Er is niks zo feestelijk als een gezellige feestmuts. Ze maken een feestje net nog dat beetje gezelliger. We beschikken over een assortiment van feestmutsjes in verschillende kleuren en materialen. Voor jong en oud. Dus bekijk snel ons assortiment en wie weet zet jij binnenkort je feestmuts op!

Lees meer >
Filter producten

Feestmutsjes voor een kinderfeestje of partijtje

Moet je binnenkort een kinderfeestje of partijtje organiseren? Vergeet dan niet de leuke kinder feestmutsjes. Laat de kinderen zich als echte prinsesjes voelen met de mooie roze Disney prinsessen feestmutsjes. De kroontjes zijn verstelbaar, zodat ze perfect bij alle kinderen op hun hoofd passen, zelfs bij de allerkleinsten. Zijn ze al iets groter? Denk dan aan de schattige feestmuts kroontjes met stippen. Ze worden met zes stuks tegelijk geleverd en in een pakje zitten twee mintgroene, twee lichtroze en twee lichtgele feestmuts kroontjes.

Feestmutsjes voor een bruiloft of feest

Ook als je binnenkort een bruiloft of feest moet organiseren zijn feestmutsjes een belangrijke toevoeging op de avond. Zo kan het een feestavond net dat extra beetje sparkle geven. Zo is het bij een bruiloft bijvoorbeeld een leuke toevoeging als de gasten een mooie gouden feestmuts op hebben op het moment dat de bruid en bruidegom binnenkomen. Gooi nog wat mooie gouden confettislierten in de lucht en een moment om niet meer te vergeten is ontstaan. De prachtig schitterende gouden feestmutsen zijn gemaakt van extra stevig karton en zijn een echte eyecatcher voor elke gelegenheid. Dus hang je slingers op en zet die feestmuts op; het is weer tijd voor een feestje!

Ben je nog op zoek naar mooie ballonnen en slingers om de ruimte mee te versieren? Bekijk dan snel ons decoratie en ballonnen aanbod.