Verjaardag Sarah 50 jaar

 

Heb je iemand in je omgeving die 50 jaar wordt? Dan mag Sarah of Abraham versiering niet ontbreken! Bij Jan Monnikendam hebben we alles om het 50-jarige verjaardagsfeest tot een groot succes te maken. De mooiste versiering, decoratie en verkleedkleding vind je daarom in ons uitgebreide assortiment. Ontdek alle mogelijkheden in de shop!

Lees meer >
Filter producten

Verjaardagsversiering Sarah met humor

50 jaar is een echte mijlpaal. Daarom mag dit feestje zeker niet overgeslagen worden. Tijdens een 50 jarige Sarah verjaardag wordt humor vaak goed gewaardeerd. Veel van onze producten hebben we daarom een leuk tintje gegeven. Leuke vlaggen en spandoeken met grappige quotes, tegeltjes met spreuken en toiletpapier als moppenboek. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in de shop. Zet de welbekende Sarah pop in de tuin, hang de vlag uit en het feest kan beginnen!

Sarah versiering maakt het feestje compleet

De aankleding van het feest staat bij een Sarah verjaardag natuurlijk centraal. Maak daarom een Sarah pop met onze opvulpop en versier deze met een masker, pruik en wandelstok. De jarige spelt je een grote 50 jaar button op en het feest kleed je aan met onze uitgebreide collectie aan versieringen en decoraties. Duik in het assortiment en maak het zo gek als je zelf wilt! Leuk om de jarige te verrassen door de pop op een gekke plek neer te zetten, zoals beneden op de bank, in de tuin of in de auto.

Ons assortiment voor een verjaardag Sarah 50 jaar

Van serieuze versiering tot grappige artikelen; bij Jan Monnikendam ben je aan het juiste adres voor de leukste Sarah feestartikelen. Bekijk bijvoorbeeld eens de grote gouden folie ballonnen in vijf en nul. Mix en match verschillende gouden artikelen met elkaar voor een mooi geheel. Een gouden vlaggenlijn past bijvoorbeeld mooi bij de folieballonnen.

Sarah 50 jaar versiering kopen

Met de feestartikelen van Jan Monnikendam zet je de jarige echt in het zonnetje. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor de grappigste kleine cadeautjes voor de 50-jarige? Kijk bijvoorbeeld eens naar de shampoo speciaal voor Sarah, sokken of beker. Hiermee bezorg je de jarige een onvergetelijke verjaardag.