Verjaardag Sarah 50 jaar

 

Gefeliciteerd, Sarah is 50 jaar! Tijd om goed uit te pakken. Bij Jan Monnikendam hebben we alles om het 50-jarige verjaardagsfeest tot een groot succes te maken. De mooiste versiering, decoratie en verkleedkleding vind je daarom in ons uitgebreide assortiment. Ontdek alle mogelijkheden in de shop!

Lees meer >
Filter producten

Sarah versiering

De aankleding van het feest staat bij een Sarah verjaardag natuurlijk centraal. Maak daarom een Sarah pop met onze opvulpop en versier deze met een masker, pruik en wandelstok. De jarige spelt je een grote 50 jaar button op en het feest kleed je aan met onze uitgebreide collectie aan versieringen en decoraties. Duik in het assortiment en maak het zo gek als je zelf wilt!

Feestartikelen met humor

Tijdens een 50 jarige Sarah verjaardag wordt humor vaak goed gewaardeerd. Veel van onze producten hebben we daarom een leuk tintje gegeven. Leuke vlaggen en spandoeken met grappige quotes, tegeltjes met spreuken en toiletpapier als moppenboek. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vind het in de shop. Zet de welbekende Sarah pop in de tuin, hang de vlag uit en het feest kan beginnen!

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de schmink van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!