Medailles en prijsbekers

 

Medailles bestellen doe je bij Jan Monnikendam. Wij hebben namelijk een fraaie collectie medailles, prijsbekers, en andere trofeeën. Leuk voor een kinderfeestje, een jubileum of een andere viering! Ook hebben we mooie kokardes en rozetten, om bijvoorbeeld de pasfoto van de jarige, het bruidspaar of de jubilaris te plakken. Ook voor een verkleedpartij kun je carnavalmedailles en prijsbekers kopen bij Jan Monnikendam. Kijk rond in onze webshop of kom langs bij onze winkel in Haarlem.

Lees meer >
Filter producten

Prijzen voor de winnaars

Een kinderfeestje in de planning? Dan is het tijd om prijsbekers te kopen! Een kinderfeest is niet compleet zonder een leuk spel. Denk bijvoorbeeld aan traditionele spelletjes als koekhappen, spijkerpoepen, stoelendans, beschuitfluiten, of ballondans. Ook een show organiseren, zoals een mini-playbackshow of een talentenjacht, vinden kinderen vaak geweldig. Bij mooi weer kun je naar buiten voor een potje voetbal, knikkeren, of verstoppertje. Na afloop is het wel zo leuk als er medailles, prijsbekers, kokardes, insignes, rozetten of andere trofeeën zijn voor de winnaars! Misschien gaan alle kinderen wel met een medaille naar huis, zodat ze een aandenken hebben aan deze leuke dag.

Medailles carnaval

Jan Monnikendam heeft ook perfecte medailles voor carnaval en andere verkleedpartijen. Ga je bijvoorbeeld als atleet verkleed, als voetballer of als Oscarwinnaar? Kies dan een kleine trofee, een grote trofee, een gouden medaille of een oscar beeldje als accessoire. Ook als je als militair gaat hebben wij de juiste medailles: mooie onderscheidingen die je op je jasje kunt spelden. Net echt!

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!