Kinderfeest versiering

 

Blaast jouw kroost binnenkort verjaardagskaarsjes uit? Of staat er een kinderfeestje met thema op de planning? Wij hebben alles in huis om alles omtrent kinderfeestjes met thema geslaagd te maken. Bekijk eens onze producten voor een piraten thema, poezenfeest of mermaidfeest. Bij Jan Monnikendam hebben wij de perfecte feestversiering voor ieder kinderfeest. Wil je inspiratie opdoen voor het kinder themafeestje? Kom vooral eens langs in onze winkel in Haarlem!

Lees meer >

Feestoutfits voor kinderfeestjes

Staat er een feest met prinsessenthema op de planning? Vergeet dan niet de dag compleet te maken met een prachtige prinsessenoutfit. Voor elk thema hebben wij de perfecte kinderfeest versiering, mét bijpassende accessoires. 

Maar, een kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende versiering. Met een leuke feestmuts zijn de kinderen meteen in de feeststemming. Onze collectie thema versiering bevat allerlei leuke artikelen zoals bordjes, ballonnen en servetten maar ook uitnodigingskaarten. Een stukje taart smaakt natuurlijk lekkerder op een leuk bordje. Maak het feestje compleet met vrolijke confettiWil je het feestje écht speciaal maken? Kies dan voor vrolijke poesjes taartkaarsen met bijpassende piñata!

 

De leukste accessoires voor kinderfeestjes

Is het kinderfeestje bij jou thuis? We snappen dat je dan niet je zilveren bestek of je chique borden wilt gebruiken. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment kinderfeest versiering. Bekijk bijvoorbeeld ons gekleurde bestek dat mooi past bij onze bekertjes. Je tafel kun je beschermen, en opfleuren, met deze leuke tafelkleden. Is het een voetbal feestje? Dan scoor je echt met dit te gekke tafelkleed. En vergeet vooral de servetten niet.

Waar is het feestje? Hier is het feestje! Met het leuke happy birthday window sign, weet iedereen waar het feestje is.