Serie poezen

 

Is binnenkort jouw kind jarig en heb je nog geen ideeën voor een spetterend kinderfeestje? Geen zorgen, Jan Monnikendam to the rescue! Ontdek de leukste poezen items voor een feest dat net zo briljant is als een kat meme. Met schattige poezen ballonnen, poezen slingers die swingen als een dansende kat, en zelfs piñatas voor als je het feest echt wilt laten knallen. Vergeet ook het poezen themabestek niet, zoals poezen bordjes, poezen bekertjes en poezen servetjes. Wat cute toch?

Lees meer >
Filter producten

Poezen oogmaskers 

Maak jouw poezen themafeest extra speciaal met onze schattige poezen oogmaskers! Of het nu een vrolijk kinderfeestje is of een gezellig dierendag feest, wij hebben de perfecte oogmaskers voor elke gelegenheid. Kies uit stijlvolle snorharen, zacht fluweel, of zelfs eenvoudige witte oogmaskers, geschikt voor een themafeest voor ouderen. Ontdek onze unieke collectie en voeg een vleugje speelse charme toe aan jouw feest!

Meer decoraties en andere dierenthema’s

Op zoek naar extra feestelijke benodigdheden? Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse versiering items, waaronder confetti, ballonnen en zelfs opblaasartikelen. Aarzel niet om op onze website te verkennen, waar je andere dieren thema-artikelen vindt, zoals leuke kostuums en versiering items. Laat je niet tegenhouden en maak van je feest een onvergetelijke ervaring!