Plaksnorren en nepbaarden

 

Ben je op zoek naar een originele toevoeging aan je verkleed outfit? Dan zijn onze plaksnorren en nepbaarden de perfecte keuze. Deze eenvoudige en betaalbare accessoire maakt je kostuum helemaal af. De baarden variëren van kort tot een volle en lange baard en met de wolcrepe ga je zelf aan de slag. Bezoek de shop voor meer inspiratie!

Lees meer >
Filter producten

Nepbaard kopen

Onze collectie bestaat uit meer dan 80 plaksnorren en nepbaarden. Hierdoor is er keuze genoeg en vind je een baard of snor precies naar jouw wens. Onze accessoires zijn voor veel feestjes en gelegenheden geschikt. Door de betaalbare prijs en mooie kwaliteit, slaag je gegarandeerd. Mix en match onze accessoires met de mooiste verkleedkleding.

Plaksnorren

Op zoek naar een plaksnor om je originele verkleed outfit mee af te werken? Kom dan langs bij Jan Monnikendam. Zowel online als in de winkel hebben we een grote collectie aan plaksnorren en nepbaarden. De uitgebreide productbeschrijvingen voorzien je van de juiste maat, kleur en andere belangrijke kenmerken. Wil je meer weten over een product? Vraag ons gerust of kom langs in onze vestiging. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste producten!