Schoenen en Laarzen

 

Je hebt een prachtige disco outfit gevonden, een flitsende pruik op je hoofd, maar welke schoenen moet je nu eronder aan? Geen paniek! Wij beschikken over een aantal schoenen en laarzen om je look helemaal af te maken. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment en wie weet zit de juiste schoen er voor je bij!

Lees meer >
Filter producten

Disco laarzen

Om je retro 60/70 look af te maken, hebben wij een aantal flitsende laarzen in ons assortiment. Een echte eyecatcher onder een groovy jurkje of een Abba jumpsuit. We hebben de disco laarzen in de kleuren goud, roze, wit en zilver. Je kunt er uren op lopen (of dansen), want ze beschikken over een brede stevige blokhak en een brede neus. Ideaal dus voor een discofeest! De laarzen zijn beschikbaar in de maten 37 t/m 41 en je kunt ze gerust even komen passen in de winkel in Haarlem. Geef van tevoren dan even een belletje, dan kunnen wij bevestigen dat de laarzen op voorraad zijn! Dus trek de stoute laarzen aan en sla je slag!

Beenkappen / piraten laarzen

Ook voor de mannen hebben wij stoere beenkappen in ons assortiment. Wanneer je deze over je schoenen heendraagt lijkt het net of je hoge laarzen aan hebt. Ideaal als je verkleed wilt als Zorro, een musketier of een woeste piraat. Deze beenkappen geven je outfit net dat beetje extra! De beenkappen zijn er in de kleuren zwart en bruin en er is geen specifieke maat nodig, aangezien je ze over je schoenen draagt!

Heb je nog vragen over onze laarzen en schoenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!