Vleugels

 

Vleugels kopen was nog nooit zo makkelijk! Bij ons kun je terecht voor sprookjesachtige vlindervleugels, elfenvleugels, feeënvleugels, engelenvleugels en zelfs vleermuisvleugels! Ga spectaculair naar een feest, vier kleurrijk carnaval of wees gewoon de hoofdpersoon in jouw eigen sprookje. Onze vleugels komen in allerlei soorten, maten en kleuren – van klassiek zwart of wit tot regenboogvleugels! Voor al je feestartikelen kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Kijk snel in ons assortiment voor jouw perfecte outfit!

Lees meer >
Filter producten

Elfenvleugels

Onze weelderige fluffy elfenvleugels, feeënvleugels of engelenvleugels zijn er in allerlei kleuren: wit, roze, fuchsia, paars, oranje, rood, zwart, turquoise of allerlei kleuren in één: voor een vrolijke regenboog-elf of -engel. De engelenvleugels voor volwassenen zijn er in drie maten: 50×50, 65×65 of 120×120. Let op: dit bepaalt de grootte van de vleugels, niet de grootte van de banden. De vleugels voor volwassenen hebben brede elastieken banden en passen altijd, net als een rugzak. Ze zijn van stevig karton, beplakt met veren. Naast de verenvleugels hebben we transparante elfenvleugels in verschillende kleuren. Heb je een klein (b)engeltje dat vleugels wil dragen? Kies dan een paar schattige feeënvleugels voor kinderen, eventueel met toverstaf. Laat het sprookje beginnen!

Vleugels carnaval 

Gave vleugels kopen voor carnaval? Wij hebben allerlei geschikte producten voor volwassen en kinderen. Ook als je iets stoerders zoekt dan de bekende engelenvleugels! Ga bijvoorbeeld voor onze spannende vleermuisvleugels of spiderfly-vleugels. Voor de jonge feestvierders hebben wij naast feeënvleugels ook nylon bijenvleugels, lieveheersbeestjesvleugels, vleermuisvleugels en natuurlijk vrolijk gekleurde vlindervleugels voor kinderen.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom dan langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!