Buikspreekpoppen dieren

 

Heb jij als hobby buikspreken en ben je op zoek naar een dieren buikspreekpop? Dan zit je goed bij Jan Monnikendam. Wij verkopen handpoppen van allerlei dieren. Perfect voor jouw act. Al onze handpoppen zijn van hoge kwaliteit en zijn eenvoudig te bedienen. Bestel ze snel online of bekijk de handpop in de winkel in Haarlem. Bel van tevoren even naar de winkel zodat we zeker weten dat we de handpop op dat moment in de winkel hebben. Of je nu thuis een voorstelling wilt geven of als professioneel ventriloquist: met onze buikspreekpoppen steel jij gegarandeerd de show!

Lees meer >
Filter producten

De leukste handpoppen dieren

Van een handpop vogel tot een buikspreekpop aap: bij Jan Monnikendam vind je alle dieren handpoppen die je maar kunt bedenken. Wil je een leuke show opvoeren voor kleine kinderen? Dan hebben wij handpoppen van Sesamstraat dieren of poppen zoals Meneer de Uil of Meneer de Vos. Vertel ze een leuk verhaaltje met een zoet hondje of maak het spannend met onze krokodil Travis. We hebben voor ieder wat wils! Welk verhaal wil jij vertellen? Met deze buikspreekpoppen dieren geef je iedereen een onvergetelijke avond.

Soorten buikspreekpoppen dieren

We beschikken over een breed assortiment buikspreekpoppen. Perfect voor zowel beginnende buiksprekers als professionele. Zo hebben we poppen van de beroemde Jerry Lane, maar ook eenvoudigere poppen. De poppen van Lane zijn gemaakt van sterk kunststof. Maar ze zien eruit alsof ze gemaakt zijn van hout. Deze zijn ideaal voor professioneel gebruik. Bij Jan Monnikendam hebben we voor ieder niveau buikspreker een geschikte pop. In elke prijsrange. Sommige poppen kun je het naast het bewegen van het hoofd, ook de ogen alle kanten op laten kijken. Naast buikspreekpoppen dieren hebben wij ook buikspreekpoppen meisjes, buikspreekpoppen jongens en buikspreekpoppen Sesamstraat. Bekijk ons ruime assortiment buikspreekpoppen.