Ballon decoraties

 

Heb jij binnenkort een een mooi feest op de planning staan waar je ballon decoraties voor kan gebruiken? Goed nieuws! Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de mooiste ballondecoraties voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Van folieballonnen tot ballonpilaren; wij hebben alles in ons assortiment. Scroll dus snel door ons uitgebreide aanbod heen en vind jouw perfecte feest ballonnen!

Lees meer >
Filter producten

Decoratie ballonnen laten bezorgen?

Natuurlijk kan dat! Heb je mooie ballon decoraties op het oog, maar past het niet in de auto? Geen probleem, want wij bezorgen de ballondecoraties voor een kleine meerprijs (+5 euro) in de omgeving van Haarlem. Bij elke ballonpilaar staat aangegeven bij de productinformatie of het vervoerd wordt in een (grote) auto of een busje, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Verschillende soorten ballon decoraties

Wij beschikken over een uitgebreid en divers assortiment van feestelijke ballon decoraties. Van mooie folie ballonnen tot prachtige ballon pilaren. Alles om jouw feest locatie te laten stralen. Is er binnenkort iemand jarig? Wat dacht je van een prachtige ballonnen pilaar met de leeftijd erin verwerkt. Een prachtige versiering om nooit meer te vergeten! De ballonpilaren stel je samen in elke gewenste kleurencombinatie. Let wel op bij de ballonpilaren is het belangrijk ze minimaal 24 uur van tevoren te bestellen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze planning. 

Wil je naast ballondecoraties ook nog gewone ballon of helium ballonnen? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide ballonnen assortiment. Wij hebben ballonnen in alle kleuren van de regenboog en voor elke gelegenheid.