Cijfer ballonnen

 

Staat er binnenkort een 25-jarig werkjubileum, een verjaardag of een zilveren huwelijk op de planning? Dan is het leuk om hier folieballon met een cijfer bij te hebben. Cijfer folieballonnen zijn geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Bij Jan Monnikendam ben je bij het juiste adres voor folieballonnen cijfer van hoogwaardige kwaliteit voor elke soort gelegenheid. We hebben een ruim assortiment met verschillende formaten en kleuren. Maak je feestje compleet met de folieballonnen van Jan Monnikendam!

Lees meer >

Folieballonnen cijfer als versiering

Je kunt folieballonnen met cijfer kopen in alle leeftijden. Samengevoegd als een mooi bosje of juist een losse ballon. Ideaal voor een huwelijksfeest, jubileum of een verjaardag. Folieballonnen met een cijfer zijn een mooie toevoeging aan een feestje. Voor een chique zilveren huwelijk kun je een zilveren ballon kopen en voor een gouden huwelijk natuurlijk een folieballon met een cijfer in goud. Het formaat van de folieballon is erg belangrijk: het formaat van de ballon bepaalt de uitstraling. Ga je voor een schappelijke 36cm, een grotere 66cm of een opvallende folieballon met cijfer XL van 86cm. Je kunt ook een folieballon met een cijfer op een voetje kopen. 

Wat is een folieballon?

Een folieballon is een ballon gemaakt van metaal folie. De ballon wordt gevuld met helium. Helium is lichter dan lucht. Hierdoor stijgt de ballon op. Doordat het materiaal dikker is dan een plastic ballon en het een speciale zelfsluitende opening heeft, duurt het wel 1 tot 2 weken voordat deze ballon leegloopt. Voor grotere XL folieballonnen (vanaf 80cm) is de houdbaarheid zelfs 3 tot 4 weken. Als je wilt dat de ballon op de grond moet blijven staan, kun je er een gewichtje aan vastmaken. Onze cijfer ballonnen zijn ook nog eens herbruikbaar. Wil je de folie ballon leeg laten lopen? Dit kan door middel van een rietje. Steek deze er zo ver mogelijk in en knijp zachtjes in de ballon om hem leeg te laten lopen.

Bestel een lege folieballon online en laat hem vullen bij een feestwinkel bij jou in de buurt. Je kunt natuurlijk ook de cijfer ballonnen bij ons ophalen in Haarlem. Dan vullen wij deze voor je!