Cijfer ballonnen

 

Staat er binnenkort een 25 jarig jubileum op werk, een verjaardag of een zilveren huwelijk op de planning? Dan is het leuk om hier cijfer ballonnen bij te hebben. Dit waren maar een paar voorbeelden, maar cijfer ballonnen zijn geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Bij Jan Monnikendam ben je bij het juiste adres voor cijfer ballonnen van kwaliteit voor elke soort gelegenheid. We hebben een ruim assortiment met verschillende formaten en kleuren. Maak je feestje compleet met de ballonnen cijfers van Jan Monnikendam!

Lees meer >

Cijfer ballonnen versieringen

Of je nu een heel groot jubileum op werk hebt of een verjaardag met een vriendengroepje thuis; voor elke gelegenheid zijn cijfer ballonnen een mooie toevoeging aan een feestje. Voor bijvoorbeeld een chique zilveren huwelijk kunnen zilveren of gouden cijfer ballonnen heel mooi staan. Het formaat van deze ballonnen is natuurlijk ook belangrijk, want deze moeten goed bij het formaat van het feestje passen. Zo hebben wij cijfer ballonnen van 36cm, 66cm en 86cm of ga voor ballonnen cijfers op een voetje.

Wat is een folieballon?

Een folie ballon is een ballon gemaakt van metaal folie. De ballon wordt gevuld met helium, omdat helium lichter is. Hierdoor stijgt de ballon sneller op. Dit soort ballonnen zijn ook vaak te vinden in het ziekenhuis of op vliegvelden. Doordat het materiaal dikker is dan een plastic ballon en het een speciale zelfsluitende opening heeft, duurt het wel 1 tot 2 weken voordat deze ballon leegloopt. Voor grotere folie ballonnen (vanaf 80cm) is de houdbaarheid zelfs 3 tot 4 weken. Als je wilt dat de ballon op de grond moet blijven staan, kun je er een gewichtje aan vastmaken. Een ander voordeel van een folie ballon is dat deze herbruikbaar is. Wil je de folie ballon leeg laten lopen? Dit kan door middel van een rietje. Steek deze er zo ver mogelijk in en knijp zachtjes in de ballon om hem leeg te laten lopen.

Een folie ballon kun je bij ons in de winkel laten vullen met helium!