Ballonnen met leeftijd

 

Let’s get ready to party! Is er binnenkort iemand jarig en wil je de jarige in het zonnetje zetten? Onze collectie leeftijd ballonnen is de perfecte manier om een verjaardag te vieren in stijl. Vul de hele ruimte met ballonnen en laat niemand vergeten welke mooie leeftijd er is bereikt. Ontdek ons kleurrijke assortiment en maak er een feest van om nooit te vergeten!

Lees meer >
Filter producten

Ballonnen bestellen

Heb jij binnenkort een bijzondere mijlpaal te vieren? Bij Jan Monnikendam beschikken we over een breed assortiment aan ballonnen met leeftijd, perfect voor elke verjaardagsviering. Of je nu een 1e verjaardag, 18e verjaardag of zelfs een 100e verjaardag viert, onze ballonnen zijn perfect om jouw feestlocatie om te toveren tot een spetterend feest! Maak jouw feest helemaal compleet in combinatie met onze folieballonnen cijfer, waar elke leeftijd mee te maken is. Koop bijvoorbeeld een ballon 8 jaar en een ballon 4 jaar. Bewaar deze ballonnen na je 48e verjaardag nog 36 jaar in de kast en je kan ze handig hergebruiken!

Ballonnen met helium vullen

Wil je jouw ballonnen met leeftijd nog extra laten opvallen? Vul de ballonnen met helium voor een speelse touch! Helaas kunnen we de ballonnen gevuld met helium niet tot je deur bezorgen. Bezoek hiervoor onze winkel in Haarlem! De heliumballonnen blijven 12 tot 16 uur in de lucht zweven, dus zorg dat je ze pas op de dag van het feest komt ophalen. Mocht je de ballonnen langer mooi willen houden, dan kunnen wij de ballonnen voorzien van een “high float” coating. Hierdoor blijven de ballonnen 2 tot 3 dagen mooi zweven. Bekijk onze informatiepagina voor meer informatie en de kosten van onze heliumballonnen.

Onze producten zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. Breng je toch liever een bezoekje aan onze winkel in Haarlem? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen graag bij het vinden van de mooiste feestversiering!