Letter ballonnen

 

Een feestje is pas écht een party wanneer de ruimte is versierd met mooie folieballonnen van letters. Creëer de leukste woorden en maak het thema af. Bij Jan Monnikendam vind je de mooiste folieballon letters in verschillende groottes. Kies je voor een folie letterballon van 36 cm, of ga je voor een folieballon XL? Wat je wens ook is, je vindt het bij ons. Laat je inspireren in onze winkel of bekijk ons diverse aanbod op de website. Ook voor andere feestversiering en bijpassende accessoires kun je bij ons terecht!

Lees meer >
Filter producten

De mooiste versiering

Versier de ruimte met onze prachtige folieballonnen. Geef je een oud en nieuw feestje? Dan kan onze folieballon met letters van Happy New Year zeker niet ontbreken! Onze folieballonnen kun je zelf opblazen met lucht en deze ophangen, opplakken of neerzetten. Met onze folieballonnen letters kun je elk woord vormen dat je wilt. Ook ideaal voor een verjaardagsfeest of bij een geboorte. Voor meer versiering kun je natuurlijk ook bij Jan Monnikendam terecht. Zoals voor letterslingers, folieballonnen en andere decoratie. De letter ballonnen kun je zowel mét helium als zonder helium kopen bij Jan Monnikendam. 

Herbruikbare folieballon letters

De folieballon letter kun je natuurlijk hergebruiken! Wel zo duurzaam. Je haalt de lucht er eenvoudig uit met een rietje. Zo kun je de folieballon gewoon weer gebruiken voor het volgende feestje. Ideaal wanneer je jaarlijks een oud en nieuw feestje organiseert. Kies je voor een grote folieballon XL of voor een kleinere ballon van 36 cm? We verkopen letter ballonnen in alle letters van het alfabet, van A tot Z. Uitstekend voor elk feestje dus! Van een verjaardag tot een bruiloft. Voor welke gelegenheid versier jij de ruimte? 

Koop de mooiste folieballonnen letters bij Jan Monnikendam

Wanneer je op zoek bent naar folieballonnen in lettervorm, kun je deze vinden bij Jan Monnikendam. Bestel ze gemakkelijk online en laat ze thuis bezorgen. Maar je kunt ze natuurlijk ook bij ons in de winkel kopen. Zo ben jij klaar voor het volgende jubileumfeest, babyshower of bruiloft. Geniet van het feestje!