Confetti en serpentine

 

Vier je een feestje? Zorg dan voor een flink confetti pak, zodat je de sfeer erin houdt! Bij ons kun je confetti kopen in allerlei kleuren, in allerlei vormen, van allerlei materialen, in allerlei hoeveelheden en voor allerlei gelegenheden. Ook voor confetti kanonnen, confetti poppers en confetti shooters ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres. Voor dit en meer feestartikelen kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Laat het feest beginnen!

Lees meer >
Filter producten

Strooiconfetti

Ieder mens wordt vrolijker van het in in de lucht gooien van een flinke hand confetti. Het zien ronddwarrelen van de kleurige snippertjes geeft een gevoel van vrijheid en frivoliteit. Strooiconfetti gebruik je als een jarige de kamer binnenkomt, als er een uitslag bekend wordt gemaakt, of om over een kersvers bruidspaar heen te gooien! Maak een keuze uit onze verschillende soorten als je jouw feest een boost wil geven. Denk bijvoorbeeld aan mooie kwaliteit witte, gele, roze, zwarte, blauwe, rode, oranje, groene of kleurenmix, verpakt per 100 gram en met een doorsnede van 0,7 cm per snipper. Voor de grootverbruiker hebben we een kilozak papieren confetti: zo kun je even vooruit!

Tafeldecoratie confetti

Heb je iets bijzonders te vieren? Een speciale verjaardag, de komst van een baby, of een themafeest? Kies dan voor onze vele soorten decoratieve confetti voor op tafel. Dit soort glitter of metallic confetti is extra luxe en staat prachtig op (sta-)tafels bij een verjaardag, feest of diner. Zo hebben wij tafelconfetti in allerlei cijfers, zoals 16, 18, 21, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 90 en 100. Ook hebben wij gender reveal confetti met in blauw of roze het woord ‘baby’. Tenslotte ben je ook voor confetti shooters of confetti met hartjes, sterretjes, spookjes, pompoenen, of gewoon mooie metallic rondjes bij ons aan het juiste adres.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!