Pieten pruiken

 

Een echte piet is pas af met de juiste pieten pruik. Jan Monnikendam heeft een breed assortiment pruiken voor elk type piet: van de standaard pietencoupe tot pruiken met een subtiele slag, en van kleine pruiken voor kinderpietjes tot weelderige haardossen voor vrouwelijke pieten. Ook voor haarnetjes en ander piet toebehoren ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres. Shop gemakkelijk online of kom langs onze winkel in Haarlem om de producten te bekijken en te passen.

Lees meer >
Filter producten

Een pieten pruik voor elke piet

Pieten gaan met hun tijd mee. Ze haken in op de laatste trends, en naast de traditionele pieten pruik die zwart is, zien we de laatste jaren steeds vaker rasta pruiken en roetveegpieten. De ontwikkeling van pieten is ook terug te zien in hun kapsels. De tijd dat elke piet dezelfde coupe had, ligt ver achter ons. Voor vrouwelijke pieten zijn er bijvoorbeeld pieten pruik strikjes of pruiken met een staartje. Mannelijke pieten kunnen kiezen voor een pruik met een kleine slag, of een pruik met extra bedekking in de nek. Ja, een matje is echt de nieuwste trend. Een pieten pruik met lang haar, dat had je in de sixties zelfs niet. Voor de écht insta-gevoelige piet hebben we zelfs een pruik met wetlook!

Als vrouw een pieten pruik uitkiezen

Een vrouw met een pieten pruik is niet bijzonder meer. Zowel mannen als vrouwen spelen de rol van Piet bij het Sinterklaasfeest. Zorg wel dat hij naadloos past. Wanneer je gaat optreden als piet is het namelijk niet alleen belangrijk dat je pruik goed staat, maar ook dat hij goed aansluit en niet af kan vallen bij je capriolen. Wij hebben pruiken in verschillende maten, waardoor je ook met een groter of kleiner hoofd een passende pruik kunt vinden.

Laat je adviseren over de juiste pieten pruik

Met meer dan 100 jaar ervaring kan Jan Monnikendam jou zeker aan de juiste pieten pruik helpen. Wanneer je gaat optreden als piet is het namelijk niet alleen belangrijk dat je pruik goed staat, maar ook dat hij naadloos aansluit en niet af kan vallen bij je capriolen. Wij hebben pruiken in verschillende maten, waardoor je ook met een groter of kleiner hoofd een passende pruik kunt vinden. Lees onze uitgebreide productbeschrijvingen of laat je in onze winkel adviseren door onze deskundige medewerkers. Dan helpen we je ook graag met de rest van je uitrusting, zoals een mooi pietenpak!